Znamo gdje trebate potražiti novi primjerak kupaćeg kostima

Vrijeme je za novi kupaći kostim!

Mada nam je izgledalo kao da se ljeto neće pojaviti, srećom, svibanjske kiše napravile su pauzu i podsjetile nas da nas još manje od tri tjedna dijeli od najtoplijeg dijela godine. Budući da je to period u kojem mnogi planiraju posjet morskim krajevima, kupaći kostim bit će jedna od glavnih stvari koja će se spakirati, a baš kao što je slučaj s mnogim odjevnim komadima – i kada je u pitanju badić, uvijek ima mjesta za koji novi model.

Potraga za idealnim primjerkom nikako nije lagana, pogotovo ako iole odstupate od konfekcijskih veličina 36 i 38, a priča se dodatno komplicira kada je potrebno pronaći različiti broj gornjeg i donjeg dijela kupaćeg kostima. Nadodajte tome i veće grudi i shopping će vjerojatno izgledati jako komplicirano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Lauer (@anne_lauer)

NA-KD ima jako dobru ponudu kupaćih kostima – od jednodijelnih do bikinija!

U potrazi novim komadima s kojima ćemo obogatiti ljetnu garderobu, provjerili smo stranice high street brenda NA-KD. NA-KD švedski je brend pristupačnih cijena koji nudi cijeli asortiman odjeće, cipela i modnih dodataka. Poznat je po svojim kolekcijama koje radi zajedno s influencerima, a ovaj put našu pažnju privukao je ogroman izbor kupaćih kostima. Po cijenama koje se kreću od 10 eura po komadu pa do 35 eura za jednodijelni kostim, NA-KD je sigurno zaslužio da pregledate asortiman i možda pronađete svoj novi omiljeni kupaći kostim!

Naše favorite pogledajte u nastavku, a za više zaputite se na službene stranice NA-KD brenda.

 

 

 

FotoNAKD
ModaTrendoviZnamo gdje trebate potražiti novi primjerak kupaćeg kostima

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram