ALDUK predstavlja svoju proljetno/ljetnu kolekciju ili točnije rečeno čak tri nove kolekcije!

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu i kreativna iznenađenja. Možda je u tome recept uspjeha ovog neumornog kreativca koji je prošle godine uz već uspješnu bridal i ready to wear liniju pokrenuo i onu najluksuzniju - liniju večernjih toaleta inspiriranih visokom modom. Jedan brend, tri linije i nekoliko kolekcija godišnje - mislimo da to mogu samo dizajneri koji jako vole svoje zvanje.

U novoj, proljetno/ljetnoj sezoni ALDUK nam donosi svoje tri kolekcije koje vizualno naslućujemo putem nepretencioznog modnog editorijala fotografkinje Sanje Jagatić. Zaštitno lice je nagrađivana Klara Blažević, a beauty dio potpisuju stručnjaci Marcela studia.

Promjene u modi su nužne, čak i presudne za razvoj brenda. Ostati relevantan, ali uvijek na svojoj visini koju godinama gradim s  timom je postulat moga rada. Ne uspoređivati se, ni na koji način i ni sa kim jest stečeno životno i poslovno iskustvo, a mislim da je ta osobina bila ključna kada smo ove godine odlučili predstaviti tri kolekcije odjednom. Razlomiti ih na manje komade, manje kolekcije koje će naši klijenti i javnost prisnije pojmiti i istražiti na našem webu alduk.hr, a onda i u Alduk showroomu uz najavu svog dolaska” izjavio je Ivan i objasnio zašto se je odlučio na tri kolekcije za jednu sezonu.

ALDUK ATELIER `24 je druga kolekcija visoke mode s potpisom ovog dizajnera, koja nam donosi 12 raskošnih, za crveni tepih spremnih toaleta koje sadržavaju ALDUK DNA toliko prepoznatljiv po ženstvenim, putenim siluetama i krojevima koji ističu ono najbolje na tijelu. Bogate teksture, ručni rad, izuzetne tkanine i unikatnost, odlike su ove kolekcije za koju dizajner dodaje kako ju je “naslonio vizualno na posljednju i aktualnu bridal kolekciju“. Kolekcija je ovo koja ne poznaje kreativne i izvedbene granice jer si Ivan i njegov autorski tim daju gušta na ovom projektu i rade bez imalo osluškivanja tržišta već za vlastitu dušu, a tako često nastaju najbolji modeli.

ALDUK SS`24 (prvi dio) redovna je proljetno/ljetna kolekcija koja nam ove godine donosi pročišćene modele lišene čipke i  šljokica. Modeli prate liniju tijela, poigravaju se s detaljima predimenzioniranih cvjetova i mašni, a često su ukrašeni efektnim naramenicama s cirkonima. Boje su izuzetno bogate, efektne i cjelokupan je dojam moderan, pročišćen i urban. “Kolekciju sam namijenio mlađoj generaciji, milenijalcima i generaciji Z koja će lako pronaći svoje favorite jer svaki model dolazi u kratkoj, koktel i dugoj verziji, a pritom se može naručiti još u nekoliko boja. Na taj način sam htio pružiti mogućnost izbora i stvaranja vlastite posebne haljinu koju će naš atelier majstorski izraditi za svaku klijenticu” dodao je Ivan.
ALDUK SS`24 (drugi dio) poseban je dodatak, mini kolekcija tamnijeg kolorita, umjerenijeg dizajna i elegantnijeg, klasičnijeg prizvuka namijenjena našim klijenticama u “najboljim godinama”. Godine su to kada je potrebno neke dijelove tijela malo neistaknuti ili maknuti fokus s njih. Svi modelu imaju rukave, a posebno izdvajamo efektne kombinezone i večernje haljine boja akvamarina, fuksije, ciklame, plave i zelene. “Gospodine Alduk, ali ova odjeća je samo za mlade i zgodne, mršave – tu sam rečenicu nebrojeno mnogo puta čuo u svom showroomu i doista shvatio da nam nedostaju modeli koji će strateški pokriti neke dijelove tijela, a da imaju moj rukopis i dizajnersku vrijednost. Ovoga puta smo našim vjernim klijenticama odlučili ponuditi koktel i duge haljine te kombinezone koji svi dolaze u nekoliko boja i varijanti jer vjerujem da moda ne smije poznavati granice godina i tjelesne građe” izjavio je Ivan.
“Stvarati godinama, imati neumoran tim i obitelj, prijatelje koji vjeruju u vas, a onda i klijentice koje vam se opetovano vraćaju jest blagoslov na kojemu sam neizmjerno zahvalan. Kada spoznate takvo što onda vam stvaranjej tri ili pet kolekcija odjednom doista ne predstavlja nikakva teret već isključivo gušt. Mislim da je to pogonsko gorivo iza moje ideje da odjednom “zatrpam” javnost s tri nove kolekcije s mojim imenom” zaključio je Ivan Alduk.
ModaModa vijestiALDUK predstavlja svoju proljetno/ljetnu kolekciju ili točnije rečeno čak tri nove kolekcije!

Facebook

99,687FanovaLajkaj