A’MARIE zna točno kako želimo izgledati na godišnjem odmoru

A'MARIE Cruise i BASIC 2022.

„Oduvijek dizajniram odjeću koju bih i sama nosila.“, opisuje Anamarija Brkić svoju novu kolekciju za odmor, za ljeto 2022. ‘A’MARIE HOLIDAY’ objedinjuje sve u čemu uživamo ljeti, na odmoru, u danima kad smo same sebi prioritet. „Nova Cruise kolekcija napravljena je od pamuka, svile i pamučne čipke koja slobodno pada te daje osjećaj nesputanosti.“

A na odmoru se najnesputanije osjećamo u haljinama. A’MARIE u svojoj novoj Cruise kolekciji spojila je udobnost s novim siluetama koje su zahvalne za nošenje od jutra do večeri. Organski pamuk pruža najljepši osjećaj na koži zbog čega ćete mu se uvijek vraćati, a dizajn je savršeno osmišljen za žene koje se pouzdaju u sebe i svoj osjećaj za stil.

S odmakom od užurbane svakodnevnice, dani za vrijeme godišnjeg odmora pretaču se u beskraj, dopuštaju nam potpunu spontanost i povratak sebi. S time na umu A’MARIE ovom kolekcijom dopušta ženama potpunu ležernost s komadima koji su jedinstveni sami po sebi, neki zbog uzorka i boja, a drugi zbog svoje pomaknute klasike. U svakom slučaju pozivaju da ih jednostavno navučete i nastavite sa svojim danom ili večeri.

Pamučna čipka dominira kolekcijom, a dolazi u maxi krojevima poput haljina Riku, Tahiti i Malin. Volani pak dodatno pojačavaju dojam na mini modelu Aera koje se instinktivno nameće kao ljetni party komad. Dominacija boja i uzoraka vidljiva je na haljinama Philo i Ren koje također pozivaju na noći pune zabave, koktela i plesa. Svila se sljubljuje s pamukom u haljini-košulji Nui koja je pravi ‘to go’ komad ovog ljeta.

Odmak od romantike, ali ne i kompromis sa ženstvenosti, A’MARIE radi s visoko strukiranim hlačama širokih nogavica, kao i svojim novim kombinezonima od prozračnih materijala. Nježno i sitno pletivo unijeti će dozu komfora i ležernosti u večernje kombinacije, no ostaviti prostora za ostvarivanje elegantnog looka.

S novom Cruise kolekcijom dolazi i nova kolekcija Basic linije, izrađena od Lenzing™ MicroModala, održivog materijala dobivenog celulozom bukve, kojom se nastavlja A’MARIE ekološki odgovorna priča za održivu budućnost.

Coco majice s izrezom instantno će postati omiljeni komad vaše garderobe, baš kao i ostali topovi i bluze koji su najnježniji prema vašoj koži, hlade ju i dopuštaju da diše. Reese bluza na vezanje, u bijeloj i plavoj boji s morskim školjkama jedan je od onih komada koje ćete obožavati. Basic linija sa sobom donosi i haljine koje možete stilizirati po želji, a pristajat će svim oblicima tijela i dopustiti vam da budete svoje i osjećate se slobodno i zadovoljno u svojoj koži.

Kolekcije su dostupne na A’MARIE stranici i u A’MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

ModaModa vijestiA'MARIE zna točno kako želimo izgledati na godišnjem odmoru

Facebook

99,687FanovaLajkaj