Atipične vjenčanice i atraktivne kombinacije za uzvanice u novoj kolekciji domaće dizajnerice Ana Marije Ricov

Ideja o vjenčanju na plaži ili barem opuštenoj proslavi uz obalu, privlačna je mnogim zaljubljenim parovima. Vođena upravo takvom vizijom modernog pristupa vjenčanjima na atipičnim lokacijama, uz more ili negdje u prirodi, Ana Maria Ricov je dizajnirala „Amore“ kolekciju ležernih vjenčanih outfita koja obuhvaća atipične vjenčanice i razne atraktivne kombinacije za sve uzvanice.

Estetika ovakvih vjenčanja podložna je mnogim suvremenim interpretacijama koje sugeriraju pretapanje elegantnog i egzotičnog do minimalističkog i ležernog koncepta, a upravo to su i epiteti svake AMR kolekcije. Na plaži je sve opušteno i moguće, a poletna vibra bosonoge mladenke s eteričnom haljinom postaje novi luksuz. Ima li boljeg načina da proslavite svoju ljubav?

Ana Maria Ricov svakom novom kolekcijom garantira modele koji su prije svega funkcionalni i vizualno atraktivni pa u tom duhu i nova kolekcija vjenčanica za plažu osvaja osjećajem nesputanosti i slobode uz puno modernog stila i suptilne elegancije. Nadahnute divljom prirodom mora, ove vjenčanice za plažu su praktične, prozračne i lagane kao zrak te se stapaju s ljepotom obale. Momenti otvorenih leđa miješaju se s atipičnim volanima, stvarajući jednostavne ali razigrane vjenčane kombinacije dostojne obreda uz more.

U kolekciji se nalaze i netipična odijela

Osim haljina, kolekcija „Amore“ nudi i vjenčane kombinacije s hlačama. Odijelo s odvažnim prorezima ili hlače s volanima u kombinaciji s razigranim kratkim topom mogu vaš vjenčani modni look učiniti vizualno atraktivnim i autentičnim, gdje je sloboda pokreta zagarantirana.

Lajtmotiv kolekcije su volani koji imitiraju valove mora te asimetrija i atipični prorezi koji nas podsjećaju na divlju nepredvidivost prirode. Suptilni kontrastni akcenti u vidu tankih crnih obruba na svijetlim tonovima pružaju smion naglasak na razigrane krojeve. Modeli su izrađeni od prirodnih tkanina nježnog kolorita s akcentom na vibrantnu zelenu boju. Kolekcija nudi i nježnu pješčanu nijansu decentno protkanu sa zlatnim nitima koja odvažno može zamijeniti bijelu boju kao vječnog klasika kod odabira vjenčanih boja. Lan, pamučni bukle i viskozni žoržet te crna mreža s gusto otisnutim cvjetnim uzorkom protežu se kroz sve modele u kolekciji.

„Amore“ kolekcija

Čarobno šetalište Lungomare te romantična Villa Santa Maria u Lovranu kao savršene kulise oživjele su ovu zanosnu priču najnovije „Amore“ kolekcije. Fotografije je snimila Doris Fatur, a u ulozi modela našla se je poznata fotografkinja eteričnog izgleda Senja Vild. Šminku i kosu potpisuje Bojan Jončić.

ModaModa vijestiAtipične vjenčanice i atraktivne kombinacije za uzvanice u novoj kolekciji domaće dizajnerice...

Facebook

99,687FanovaLajkaj