Britanski modni div ASOS ima odličnu vijest za svoje kupce u Hrvatskoj!

Ako vrijeme provodite na jednom od najpopularnijih web shopova koji je poznat po pristupačnim cijenama i ogromnoj ponudi odjeće u svim veličinama, ovo je vijest koja će vas zanimati!

Britanski webshop ASOS već godinama slovi kao jedno od najboljih virtualnih modnih odredišta za obnavljanje garderobe. Osim što gotovo svakodnevno obnavlja zalihe i uvodi novitete, ASOS je poznat po aktualnom praćenju trendova, ali to nisu jedini razlozi zbog kojih je ovaj lanac na dobrom glasu. Iako je u većini high street trgovina teško govoriti o raznolikosti veličina, to nije slučaj s ASOS-om koji ima tri glavne linije odjeće – Petite, Curve i Plus Size te Tall. Sve to po pristupačnim cijenama, obiljem izbora i jednostavnim sustavom vraćanja ako vam nešto ne odgovara razlozi su što sve više i više ljudi izbjegava gužve i kaos u fizičkim prodavaonicama i odlučuje se za naručivanje iz udobnosti svog doma.

Kao da to nije dovoljno, na ovoj adresi pronaći ćete i ponudu velikog broja poznatih brendova od kojih su nam neki dostupni za online naručivanje samo preko ASOS-a. Ne treba zanemariti ni njihovu ponudu dekorativne i preparativne kozmetike gdje ćete naići na pregršt odličnih brendova poput.

ASOS od osnivanja studentima daje posebne pogodnosti koje su nam do sada bile nedostupne na području Hrvatske, međutim, to se sada mijenja jer je ova globalna modna destinacija omogućila svim studentima iz Hrvatske ostvarivanje njihovog standardnog studentskog popusta.

Posredstvom Kolegio.hr platforme za online verifikaciju studentskog statusa i distribuciju studentskih kupona ASOS je omogućio svim hrvatskim studentima popust od 10% i razveselio sve obožavatelje ovog web shopa.

Ova vijest lako bi vas mogla potaknuti na kupovinu pa smo upravo zbog toga iz bogate ponude ASOS-a pozornost obratili na ženske svečane haljine u kojima možete zasjati za neku posebnu prigodu.

£58.58
£75.22
£38.33
£75.22
£45.56
£45.56
£45.56
£75.22
£55.69
£35.44

 

ModaModa vijestiBritanski modni div ASOS ima odličnu vijest za svoje kupce u Hrvatskoj!

Ljeto počinje uz KulaKula Festival i Doris Dragović u Kuli Kamerlengo

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se prometnuo u pravog malu glazbenu poslasticu...

Znamo gdje trebate potražiti novi primjerak kupaćeg kostima

Mada nam je izgledalo kao da se ljeto neće pojaviti, srećom, svibanjske kiše napravile su pauzu i podsjetile nas da nas još manje od...

Uronite u svijet modernih muških i ženskih parfema

U svijetu mirisa parfemi imaju moć izraziti našu individualnost. Svaki muškarac i svaka žena imaju svoj jedinstveni mirisi koji odražava njihov stil i osobnost....

Fotografije Baš Naš Sunset festivala izgledaju čarobno! Saznajte što vas sve očekuje

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram