Crocs predstavio novu kolekciju japanki i natikača

Kada je riječ o obući, udobnost je najvažnija. CROCS, najveći proizvođač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme na svijetu, smatra da je upravo udobnost siguran put do sreće. Možete li zamisliti toliko udobnu obuću, da vam šetnja u njoj pruža opuštajuću masažu stopala?

Zahvaljujući inovativnim materijalima, kultna obuća Crocs nudi potpunu udobnost. A ovog je proljeća, Crocs napravio i iskorak kada je u pitanju udobnost. Crocs predstavlja novu kolekciju japanki i sve popularnijih natikača Crocs Reviva™, koje su oblikovane s ciljem pružanja lagane masaže pri svakom koraku. Crocs Reviva™ opremljene su mjehurićima zraka koji pružaju smirujući učinak masaže te ugodnu amortizaciju, lak korak i cjelodnevnu udobnost. Dok obavljate svoje svakodnevne poslove, uživate na vikend izletu ili pohađate tečaj joge, tehnologija Reviva™ pružit će vam umirujuć osjećaj masaže stopala kao iz spa centra.

Osim inovacije vezane uz udobnost, kolekciju obilježava i trendi modni izgled te kvalitetan, vodootporan i iznimno izdržljiv materijal koji se lako čisti i održava.

ModaModa vijestiCrocs predstavio novu kolekciju japanki i natikača

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram