Divne torbice, šik rajfovi, šarmantne haljine... Morate vidjeti Nohaa proljetnu kolekciju!

Jolie

Moda vijesti

Divne torbice, šik rajfovi, šarmantne haljine… Morate vidjeti Nohaa proljetnu kolekciju!

Divne torbice, šik rajfovi, šarmantne haljine… Morate vidjeti Nohaa proljetnu kolekciju!

Modni brend Nohaa, iza kojeg se kriju dvije dugogodišnje prijateljice – Ivica Nola i Rijana Hadžić Radoš, zasigurno je već poznat svima onima koji svoj ormar žele obogatiti razigranim i upečatljivim torbama koje odskaču od jednolike ponude high street prodavaonica.

Ako ste ljubiteljice dobrih torbi, hrvatski brend Nohaa teško da vam je mogao promaknuti. Razigran i privlačan dizajn sa zanimljivim detaljima ovog brenda već godinama osvoja brojne fashionistice, a ovaj put, u sklopu proljetne kolekcije, dizajnerice su svoju ponudu obogatile haljinama, rajfovima i remenjem na mašnu.

Boja koja prevladava u kolekciji je klasična konjak i bež koja se iz sezone u sezonu pokazuje kao jedna od najboljih za kombiniranje s ostalim odjevnim komadima, a “doza proljeća” osigurana je sa proširenjem na žutu, rozu i zelenu boju koje su hit aktualne sezone.

“Inspiracija za cijelu kolekciju su nam žene, slavimo njihovu ljepotu i nježnost i zato smo odlučile našu ponudu proširiti i na haljine i rajfove. Naš moto glasi “budi posebna, nosi Nohaa” i zato želimo da se svaka žena osjeća posebno u našim kreacijama”, izjavile su dizajnerice o kolekciji u kojoj se našla haljina Gabrielle, rajfovi Julia i Jackie te torbice po kojima su i prepoznatljive. Kao i sa svakom kolekcijom, boje haljina, rajfova i torbica možete zatražiti u nekoj drugoj boji!

Ovo je samo prvi dio proljetne kolekcije, u planu je širenje na još odjeće te haljina za proljeće, a dok čekamo drugi dio, pogledajte pobliže kako izgleda ova šik i lepršava kolekcija.  Više informacija o naručivanju potražite na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda.
Pročitajte


<
Jolie preporuka