Domaći brend izbacio liniju kupaćih kostima inspiriran Brigitte Bardot i njenim filmom „The girl in the bikini“

Ljeto je predivno, magično i nevjerojatno....slično kao i ljubav. Upravo je ljubav iz filma The girl in the bikini bila inspiracija za novu kampanju kupaćih kostima branda lunilou. Kao i uvijek za divne fotografije zaslužna je fotografkinja, kojoj je lunilou team vjeran već godinama, Sanja Jagatić dok su modernu Brigitte Bardot pronašli u modelu Karli Kirschner.

„Naši kupaći kostimi dizajnirani su za ženu. Bila ona mama, baka, djevojka, cura…. Htjeli smo napraviti morsku kolekciju u kojoj će se baš svaka žena osjećati ugodno bez obzira na godine i oblik tijela. Neke trendove smo pratili kao što je npr. visoki struk kupaćih gaćica i blagih košarica kod gornjih dijelova za bolju potporu grudi. Cijela kolekcija inspirirana je bezvremenskom ljepotom nama najdraže glumice Brigitte Bardot koja je bila utjelovljenje žene kakvu mi zamišljamo u našim kupaćim kostimima“ objasnila nam je vlasnica branda Izabel Kovačić te dodala „Što se boja tiče tu smo se malo odmaknuli od tipičnih lunilou boja i okrenuli se klasičnoj crnoj boji te ljetnoj azurno plavoj. Ono oko čega nismo radili kompromis je materijal za cijelu kolekciju. I ovoga puta radi se o recikliranom polyamidu koji koristimo kako bismo bili sigurni da je i ova kolekcija dobra za vas i za svijet oko vas.“

Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za našu kožu. Istovremeno sestre Ivana i Izabel grade jednu puno veću i kompleksniju priču, onu o ekološkoj osviještenosti. Od 2015. godine marljivo stvaraju svoj prepoznatljiv brend. Kvalitetnim organskim materijalima koji u skladu sa detaljno razrađenim dizajnom stvaraju priliku za modnu održivost koju promoviraju kroz viziju svog branda.

Globalno onečišćenje mora je jedan od najvećih problema današnjeg  modernog društva u kojem prečesto zaboravljamo koliko je upotreba plastike štetna za naš život i život naše djece. Plastika koja završi kao smeće u moru doprinosi  totalnom uništenju okoliša i ubija desetke tisuća životinja svake godine. Plastičnoj vrećici treba 20 godina da se razgradi dok plastičnim slamkama i bocama treba 200 do 450 godina.

„Lunilou ne želi okretati glavu pred ovakvim činjenicama i problemima. Već nekoliko godina brinemo i u stalnoj smo potrazi za eko rješenjima koja može ponuditi našim klijentima. Upravo zato smo i ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima odlučili napraviti cijelu isljučivo od recikliranog polyamida, napravljenog  od ECONYL®a i  100%tnog NILIT® Ecocare recikliranog najlona 6.6 sa UPF 50+. Zahvaljujući inovativnom načinu proizvodnje Lunilou kupaći kostimi su izuzetno otporni na klor i mrlje od krema za sunčanje te su uz to bakteriostatski – sprečavaju razvoj bakterija, mekani i super udobni“ rekla je Ivana Čirjak.

Nova ljetna kolekcija kupaćih kostima dostupna je na www.lunilou.com, a uz svaki kupljeni kupaći kostim na poklon dobivate i neseser od 100% organskog pamuka. Sve lunilou proizvode možete vidjeti u predivnom showroomu koji se nalazi na adresi Ilica 26 u centru Zagreba.

FotoPR
ModaModa vijestiDomaći brend izbacio liniju kupaćih kostima inspiriran Brigitte Bardot i njenim filmom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj