Inditex se priključio Black Friday popustima! Saznajte što vas čeka u Zari, Stradivariusu, Pull&Bearu…

Tradicija kupovine i posebnih popusta za Black Friday dolazi nam iz SAD-a, a zapravo je triječ o shopping događanju koje se obilježava na prvi petak koji slijedi iza američkog blagdana Thanksgiving (Dan zahvalnosti).

Prvi cilj “crnog petka” bio mu je potaknuti Amerikance na kupovinu i nakon završetka Dana zahvalnosti i iako je povezan s američkim blagdanom, ova tradicija kupovine proširila se i na Europu. Naravno i nažalost, na našem području to ne znači ogromne popuste koji sežu do 90 posto, ali ipak, veliki se broj brendova iz svih sfera uključuje u Black Friday s popustima koji maksimalno sežu do 50 posto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pull&Bear (@pullandbear) on

Neki će reći navlakuša i nisu daleko od istine, no ako ste svakako planirali obaviti shopping, zašto ga ne napraviti sutra? Mnoge će zanimati da se su se ove godine i Inditex brandovi  uključili u Black Friday promociju. Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Pull&Bear i Stradivarius nude popuste koji sežu do 50 posto, a u nastavku pogledajte sva sniženja koja ćete pronaći u ovim omiljenim high street brendovima.

Massimo Dutti  – -20% na odabrane artikle
Zara –   -50% na odabrane artikle
Zara Home –  -20% na sav asortiman trgovine ( dodatna Promocija nastavlja i za nadolazeći vikend pa sve do 29.11. s popustom do -50% na određene artikle)
Oysho –  -20% na sav asortiman trgovine
Bershka – do -50% na određene artikle
Pull&Bear –  -20% na sva asortiman trgovine (Promocija se nastavlja i za vikend, -20% na odabrane artikle)
Stradivarius –  -20% na košulje, cipele, modne dodatke, pletivo, sportske majice

Neki od brandova s Black Friday promocijom počet će već danas u 20h putem aplikacija i 22h na web stranicama.

ModaModa vijestiInditex se priključio Black Friday popustima! Saznajte što vas čeka u Zari,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj