Jesu li ovo najseksi badići koji postoje na tržištu? Pogledajte novu kolekciju Peau kupaćih kostima

Nova limited edition kolekcija badića koja ostavlja bez daha.

Nakon što su prošlo ljeto napravile boom na domaćoj sceni s jedinstvenom kolekcijom badića, poznata zagrebačka manekenka i influencerica Mia Matić i njezina poslovna partnerica Ema Pilić bacile su se na posao i za ovo ljeto napravile novu fantastičnu limited edition kolekciju.

Peau je već dobro poznato ime kupaćih kostima koji su prošlo ljeto bili apsolutni MUST HAVE na svakoj plaži. Svojim jedinstvenim krojem i unikatnim bojama, pružile su publici ono što je svima trebalo – jednostavne jednobojne badiće. Ove godine odlučile su svoju standardnu monokromatsku kolekciju upotpuniti s dva nova kroja badića, kao i s novim retro uzorcima i bojama. Novi modeli dolaze pod nazivima: Amaretto sour, Sangria, Olive, Swirl i Fusion koji neodoljivo imaju prizvuk ljeta i godišnjeg odmora. Modeli dolaze u tri retro uzorka te u svijetlo zelenoj i tamno crvenoj boji. Naglasak je kao i prošle godine ostao na kvalitetnoj izradi i detaljima koji jednostavne modele čine unikatnima, kao što su na primjer keramičke perlice na retro modelima.

,,Novom kolekcijom smo htjele odati divljenje ženskom tijelu, a nit vodilja kampanje je bila prekrasna ljetna koža što se usko veže i uz samo ime brenda Peau što na francuskom znači koža.“

Peau badići dolaze u veličinama S,M i L, a u svojoj ponudi imaju i jednodijelne i dvodijelne komade tako da svako može pronaći nešto za sebe.

,,Iako kreiramo vrlo izazovne bikinije, vrlo nam je bitno da se sve cure koje nose Peau dobro osjećaju u svojoj koži i na plaži. Ovi badići kreirani su za sve žene, neovisno o građi tijela i konfekcijskom broju, s toga nam je posebno drago da smo u novu kolekciju uklopile želje i ideje naših kupaca. Sigurne smo kako uz njih neće proći nezapaženo na plaži ove godine.

Ova jedinstvena kampanja snimljena je u novootvorenom hotelu Dalmacija PlacesHotel by Valamar u Makarskoj koji se svojim minimalističkim dizajnom i efektnim detaljima savršeno uklopio u viziju kampanje kao istinsko mediteransko utočište, moderno i puno života.

Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr

ModaModa vijestiJesu li ovo najseksi badići koji postoje na tržištu? Pogledajte novu kolekciju...

Facebook

99,687FanovaLajkaj