Još jedan odličan modni brend u travnju stiže u Hrvatsku!

COS s radošću najavljuje dolazak na hrvatsko tržište putem online transakcijske trgovine u travnju ove godine.

Inspirirana umjetnošću, ova modna marka sa sjedištem u Londonu, poznata je po kolekcijama koje u savršenom skladu utjelovljuju inovativni dizajn i postojanu eleganciju. S jednostavnošću i funkcionalnošću u prvom planu, svaki odjevni predmet izrađen je da potraje više od jedne sezone.

Online trgovina u Hrvatskoj kreće s kolekcijom proljeće/ljeto 2020. koja istražuje upotrebljivost i praktičnost. Kolekcija sadrži inovativne materijale kao što su tkanine obojene biljnim bojama i traper s voštanim efektom. Teksturom i načinom izrade stvoreni su upadljivi efekti s isprepletenim detaljima, a presvučena keper tkanina u kombinaciji s pamukom nova je tehnička ponuda iz koje dolaze istaknuti komadi za sezonu. Zahvaljujući svjesnom unapređenju kvalitete i vrste tkanine u svakoj sezoni, sav pamuk iz kolekcije iz još je održivijih izvora. To uključuje organski, reciklirani i prerađeni pamuk.

Kako bi proslavila pokretanje online trgovine, tvrtka COS udružila se s lokalnim influenserima, Anom Bacinger @anabacinger i Markom Medićem @father_of_djordje kako bi pokazala svoje omiljene komade iz kolekcije COS na raznim lokacijama u njihovim gradovima.

FotoPromo
Moda Moda vijesti Još jedan odličan modni brend u travnju stiže u Hrvatsku!

povezano

jolie preporuke

Novu izložbu Saše Šekoranje nikako ne smijete propustiti!

Svečano otvorena izložba „Ogledna soba“, akademskog slikara, cvjećara, scenografa i dizajnera Saše Šekoranje. Sinoć je u Galeriji Kranjčar svečano otvorena izložba „Ogledna soba“, akademskog slikara,...

Još jedan povoljan brend za uređenje doma na našem tržištu! Mömax stiže u Hrvatsku

Poslovnicu u Grazu posjetili predstavnici medija i influenceri. Na hrvatsko tržište stiže #nestonovo – brend Mömax koji, pod sloganom „i svijet je odmah ljepši!“, nudi...

Trending

Facebook

82,643ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte