Kakve popuste donosi Black Friday na našim omiljenim high street adresama?

Jeste li spremni za kupovinu?

Vjerujemo da su neki od vas već obavili shopping povodom Crnog petka i to na stranicama koje su s popustom krenule već početkom tjedna. Ali za sve ostale, napravili smo popis najčešćih high street odredišta u kojem možete saznati koliki vas popusti očekuju.

Za razliku od prijašnjih godina kada su popusti bili minimalni i ograničeni na nekoliko adresa, ove godine nema tko ne nudi sniženja! Uživajte u kupovini, a ako ne uspijete uhvatiti željene komade po nižim cijenama, ne brinite, uskoro nam stiže i velika zimska rasprodaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Zara

Zara sa sniženjem počinje već večeras i to u 19 sati za korisnike aplikacije, u 20 sati za online shopping i u petak cijeli dan u prodavaonicama. Popusti će se kretati do 40 posto na dio ponude.

Pull & Bear

Isto kao i Zara, sniženje u rasponu od 40 posto kreće već danas i to u 19 sati za korisnike aplikacije, u 20 sati za online shopping i u petak cijeli dan u prodavaonicama. Odnosi se samo na dio ponude.

Bershka

Bershka će nuditi popuste od 50 posto koji se odnose na dio asortimana, korisnici aplikacije sniženju će pristupiti u 19 sati dok će na stranici biti dostupni od 20 sati nadalje.

Massimo Dutti

Massimo Dutti nudi popuste od 40 posto na odabrani dio asortimana, a u shopping možete krenuti odmah.

Oysho

U Oyshu ćete pronaći odabrani dio asortimana na popustu od 40 posto. Korisnici aplikacije sa shoppingom mogu krenuti u 19 sati, od 20 sati je popust dostupan na stranici, sutra u prodavaonicama.

Uterque

Uterque nudi popuste od 20 i 30 posto na određeni dio asortimana, a kao i s ostalim Inditex brendovima, oni koji imaju apliakaciju u shopping kreću već u 19 sati, na stranicama od 20 sati nadalje.

H&M

H&M je već krenuo sa popustima, i to s različitim ponudama za svaki dan. Trenutno na stranici možete u iznosu od 25 posto popusta pronaći svečane i dnevne haljine svih vrsta te cipele. Sutra tj. 26.11. očekuje vas veći popust od 30 posto na veći dio asortimana, a sniženje će se produžiti sve do sljedećeg tjedna.

Mango & Mango Outlet

Mango je s popustima krenuo već početkom tjedna i to u iznosu od 30 posto. Popust se odnosi na dio asortimana i traje do nedjelje. U Mango Outletu sniženja su također počela početkom tjedna i to u iznosu od 80 posto! Traju do nedjelje.

ModaModa vijestiKakve popuste donosi Black Friday na našim omiljenim high street adresama?

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram