Kupaći kostimi u režiji Aleksandre Dojčinović izgledaju kao san snova

Uspješna hrvatska dizajnerica u novom projektu spojila Lei Lou estetiku i uspješni hrvatski brand suvenira.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović za ovo je ljeto svojim, a i poklonicama uspješnog hrvatskog branda Aqua, poznatog po mornarskom dizajnu odjeće i dodataka za djecu, plažu i dom, pripremila pravu modnu poslasticu. Mini kolekcija kupaćih kostima, t-shirtova, šešira i kaftana za plažu ujediniti će Aleksandrinu pročišćenu estetiku karakterističnu za njezin brend Lei Lou i Aquin prepoznatljivi plavi print ribica. Nekoliko modela senzualnih kupaćih kostima bijelih t-shirtova koji će upotpuniti svaku ljetnu kombinaciju i maksi kaftan sve je što će vam ovo ljeto od odjeće trebati na plaži, a kolekcija će, sasvim je jasno već sada, ujedno biti i izvrstan suvenir i uspomena s ljetovanja u Hrvatskoj. Ova nosiva i chic kolekcija koju je dizajnerica pripremila ekskluzivno za njih u prodaji će se naći tijekom lipnja u više od pedeset Aquainih trgovina po Hrvatskoj i svijetu.

 

Inače, koncept Aqua trgovina traje još od davne 2002. godine. Prva trgovina otvorena je u Bolu na otoku Braču, a zahvaljujući činjenici da su njihovi proizvodi prepoznatljivi i mahom inspirirani morem i ljetom s godinama su se prometnuli u jedan od najautentičnijih hrvatskih izvoznih proizvoda.

 

„Upravo ta njihova autentičnost i izgrađen stil i meni su bile osnovne niti vodilje pri kreiranju ove mini kolekcije. Ponosna sam na činjenicu da je upravo meni povjeren ovaj zadatak i sretna sam što sam dobila priliku izraziti se i u ovom, za mene novom segmentu mode, koji je direktno vezan i za promociju naše zemlje u svijetu. S druge strane bio mi je i izazov, s obzirom da se do sada još nisam okušala u kreiranju bikinija, a moram priznati i da već sada znam da će mi, uz badić, i kaftan i t-shirtovi biti omiljeni komadi za plažu i ljetne večeri“ – kazala je u najavi suradnje Aleksandra Dojčinović.

ModaModa vijestiKupaći kostimi u režiji Aleksandre Dojčinović izgledaju kao san snova

Facebook

99,687FanovaLajkaj