Lejla Filipović zna kako nositi elegantne komade!

Nježnu, a snažnu Cataleya  ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije.

Martina Ješe, svojom novom kolekcijom još jednom  potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode.  Krojevi su, kako smo to već navikli od branda Cataleya,  izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija. Monokromatske kreacije u vibrantnoj  ljubičastoj, ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina pravi su “head turner” i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti.

Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya Ženu stavlja u prvi plan. Naglasiti ženstvenost, a pritom  izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije.

Nježnu, a snažnu Cataleya  ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije, a koja senzualnošću u kreacijama Martine Ješe naprosto oduzima dah.

Profinjenu i bezvremensku ljepotu,  kako kolekcije tako i njenog zaštitnog lica, dodatno je naglasio prostor u kojem je kampanja snimana, Pločnik bar, mjesto koje svojim interijerom baš kao i Cataleya svojim kreacijama,  vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

Frizura: The Ivica , frizerski salon Kosa by Ali

Lokacija: Pločnik bar

Make up: Sanja Agić

Foto: Matea Smolcic

Model: Lejla Filipović

ModaModa vijestiLejla Filipović zna kako nositi elegantne komade!

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram