Mihano Momosa radi najposebnije modne komade – pogledajte novu kolekciju

Fall In Love 2022

Kreacije srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji se krije pod imenom Mihano Momosa, uvijek s oduševljenjem pratimo i čekamo, a iznimka nisu ni najnoviji radovi iz njegove kreativne radionice. Novom kolekcijom pod imenom “Fall In Love” dizajner nas poziva da se zaljubimo. “Ove jeseni se zaljubite i Vi. Neka se taj trenutak slabosti pretvori u snagu i neka ljetno sunce zrači toplinu u Vašu jesen. I zimu. I dalje.” – poručuje.

“Zraka ljetnog sunca koju ćemo sa sobom ponijeti u jesen”

Sada kada se ljeto bliži kraju i potamnjeli ten polako blijedi, dani postaju kraći i ispiremo sol s kože, pravi je trenutak da priznamo sebi – jesu li ljetne simpatije samo to ili tu ima nešto više. “Mi smo cijele sezone neumorno radili i igrali se s lookovima, zbog čega smo iskusili pravu ljetnu strast. Ovo je nastavak na našu kolekciju ‘Decennium’, ali s dodatkom lakoće ljetnog povjetarca. Priznajemo, komadi koje predstavljamo više su od fantazije. Mi smo se duboko i iskreno zaljubili u svaki komad i svaki je za nas zraka ljetnog sunca koju ćemo sa sobom ponijeti u jesen”, poručio je tim Mihano Momose.

Prepoznatljivi statement modni komadi ovaj put dolaze u pretežno bijeloj boji s akcentima žute i roze, a krase ih predimenzionirani detalji u obliku cvijeta. Kreativni direktor kampanje je Mihailo Anušić koji je ujedno zadužen za fotografiju uz Adama Grljevića. U ulozi modela našla se Tijana Bakaj, a za make up i kosu zaslužni su Zlata Blagojević i Dalibor Vrtina Hair.

Pogledajte sve vizuale:

ModaModa vijestiMihano Momosa radi najposebnije modne komade - pogledajte novu kolekciju

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram