Minimalizam koji osvaja na naušnicama od mjedi, bisera i poludragog kamenja

Neodoljiva kolekcija naušnica koje odišu minimalizmom i prirodnošću…

KRAGRLICA se već nekoliko sezona zadržava na statement naušnicama, a ova linija nastala je s potpunim poštovanjem prema planetu Zemlji, koji je bio glavna inspiracija prilikom stvaranja kolekcije “OMNOMNOM” sugerira da je je nešto toliko prirodno da je zamalo jestivo. Dok riječni biseri, koralji, školjke i poludrago kamenje naprosto mirišu na ljeto, u glavnoj ulozi je i dalje mjed s ručno nanesenom teksturom koja svakom komadu nakita daje neponovljiv pečat. Iako ima predimenzioniranih komada, nisu teški za nošenje – poznato je kako je mjed duplo lakša od zlata.

 

 

Fotografije su nastale pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ane Kuliš kojoj je profesionalna fotografija druga ljubav. U želji da konačni rezultat bude što sličniji njenim zamislima, ovoga puta sama je stajala iza objektiva. Brend već dulje vrijeme naglašava koncepte modne etike i eko friendly pristupa pa tako ideja spore i održive mode prati i estetiku editorijala. Povratak prirodi u ovoj priči znači povratak prvotnoj jednostavnosti  i upravo zato model ne nosi make up, već samo kapljice vode i kokosovog ulja.

 

 

“Svaku od nas priroda je kreirala na jedinstven način i u tome je naša najveća snaga. Svakoj ženi koja je to osvijestila želim ponuditi komad nakita koji je baš poput nje, jedinstven i neponovljiv, nema replike! Modna etika ne isključuje estetiku, naprotiv, divno se slažu zajedno. Zaista je vrijeme da promislimo način na koji modna industrija izrađuje, koristi i odlaže proizvode. Budućnost je upravo spora moda koja podrazumjeva korištenje eko održivih materijala od kojih procesom ručne izrade i dorade nastaju prekrasni, pročišćeni i minimalistički komadi”,  zaključuje dizajnerica svoju riječ o kolekciji.

Omnomnom? Može, hvala!

 

Photo: Ana Kuliš

Model: Ingrid Sitaš

ModaModa vijestiMinimalizam koji osvaja na naušnicama od mjedi, bisera i poludragog kamenja

Marija Andrijašević: „U Zagreb nam stiže crème de la crème fitnessa“

Marija Andrijašević svojom karizmatičnom, energičnom i stručnom osobnošću predstavlja pravu lidericu u svijetu fitnessa i rekreacije. Ova diplomirana nutricionistica i trenerica, vlasnica SCORE Fitness Cluba u...

Facebook

99,687FanovaLajkaj