Naša poznata modna stilistica Ivana Pavić priprema proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Strast prema edukativnom pristupu odijevanju i želja za demokratizacijom mode osnovni su pokretači poznate modne stilistice Ivane Pavić u njenom svakodnevnom radu te uslugama koje pruža, a jedinstvene su na domaćem tržištu.

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove modne kombinacije s direktnim linkovima za kupnju. Kao veliki zagovaratelj “pametne kupnje” i održivosti u modi, Ivana je lansirala i online uslugu “Virtual Closet” koja nudi kreiranje kombinacija od postojećih odjevnih predmeta u ormaru klijenta.

Ipak, projekt na koji je najponosnija i koji je u vrlo kratkom periodu postigao iznimnu prepoznatljivost od strane svih konzumenata mode, svakako je projekt “Stilska Jednadžba”.

“Stilska Jednadžba zaokruženi je projekt koji gradim sustavno.  Sastoji se od edukacijskih radionica odijevanja za žene koje se održavaju sezonski te kratkih pokaznih i praktičnih videa koje objavljujem svaki tjedan na svojim društvenim mrežama. Želja mi je olakšati svakodnevno odijevanje, dati konkretne i praktične savjete – na što obratiti pažnju prilikom kreiranja outfita. Fokus je na ispravnom izboru krojeva i materijala sukladno tjelesnoj građi, odnosno dobrom odnosu omjera i proporcija – naime, svaka je žena drukčija i to treba poštivati te tome prilagoditi odijevanje. Zato sam sretna što mogu najaviti novu radionicu uživo u Zagrebu koja će se održati 25. svibnja” – ističe Ivana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Pavic (@ivana.pavic)

Priznali mi to ili ne, ono što odijevamo neverbalna je izjava o tome tko smo. Naravno, pritom ne mislimo da odijelo čini čovjeka, ali ono što zovemo stilom, važan je dio naše osobnosti.

Što možete očekivati na radionici “Stilska Jednadžba”?

Radionica “Stilska Jednadžba” prije svega je cjelovito stilističko iskustvo na kojem će dame dobiti konkretne savjete i uvid u totalno drugačiju percepciju razmišljanja kada je svakodnevno odijevanje u pitanju. Uz standardan edukativni program koji u fokus stavlja određivanje najboljih modnih komada za različite tipove tjelesne građe, educirat ćemo se i o kreiranju idealne kapsulne garderobe, odabiru odgovarajuće obuće sukladno donjim odjevnim komadima, a tu su kao i uvijek i brojna iznenađenja.

“Uistinu se trudim da svaka moja radionica bude drugačija i da polaznicama ponudim nešto novo. Tako nas ovog puta očekuje kratka pokazna školica kreativnog vezanja marama u suradnji s brendom Freywille – a dame će naučiti kako malim trikovima podignuti svaku kombinaciju. Zahvaljujući optici Optotim odabrat ćemo najbolje modele premium brendova sunčanih naočala sukladno obliku lica, kako bi uživanje u sunčanim danima bilo još ljepše i ugodnije. Budući da je i parfem dio nečijeg stilskog potpisa, u sklopu radionice održat će se i kratka parfemska prezentacija na kojoj će se moći isprobati Jo Malone mirisi”- govori stilistica.

Na radionici će biti predstavljena kapsulna kolekcija vodećeg europskog web shopa Answear

Na radionici će biti predstavljena kapsulna kolekcija kvalitetnih i bezvremenskih odjevnih komada za sezonu proljeće/ljeto uključujući obuću te torbice koje je stilistica odabrala iz bogate ponude premium brendova vodećeg europskog web shopa Answear. “Izuzetno sam ponosna na ovu suradnju, jer podržavam i pratim Answear od početka njihovog poslovanja u Hrvatskoj, a uz to dijelimo iste vrijednosti kada je u pitanju odgovorna kupovina, ali i osnaživanje žena.”

Ivana na svojim radionicama uvijek naglašava koliko je važno znati zašto nešto želimo kupiti i samim time se oduprijeti  impulzivnoj kupnji kojoj su mnogi skloni. Na svojoj sljedećoj radionici svakako će se pozabaviti tim fenomenom, ali i odgovoriti na mnoga pitanja; primjerice kako kombinirati boje, kako uskladiti obuću s donjim odjevnim dijelovima, kako savršeno uskladiti proporcije, koji krojevi i materijali laskaju vašoj figuri.

Dolaze i gosti!

”Kako sam i najavila, spremam brojna iznenađenja, a jedno koje mogu otkriti i zbog kojeg sam presretna  je da će mi se na radionici 25. svibnja pridružiti kolegice stilistice, Ana Nikačević i Iva Gradišer koje će dodatno oplemeniti sadržaj radionice svojim znanjem i iskustvom” – zaključuje Ivana.

Upravo personalizirani pristup, mnoštvo praktičnih, konkretnih i vizualno jasnih primjera u opuštenoj atmosferi, uz fine zalogaje i kapljicu, ono je zbog čega se za Ivaninu stilističku radionicu uvijek traži mjesto više.

Sve informacije o programu radionice kao i prijave za radionicu “Stilska Jednadžba” koja će se održati 25. svibnja, u divnom prostoru na adresi Medulićeva 40 u centru Zagreba, pronađite na linku.

ModaModa vijestiNaša poznata modna stilistica Ivana Pavić priprema proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Answear odijeva život dragocjenim stvarima

"Moda je oblik vanjskog manifesta koji odražava naše stavove, humor i samopouzdanje ili nedostatak istog", kaže Marta Sawicka, direktorica image marketinga u Answearu. "Ona...

Djelo Miroslava Kraljevića iz 1910. na Artmarkovoj ljetnoj aukciji

Početak ljeta 2024., Artmark obilježava izložbom Ljetne aukcije u Galeriji Artmark koja uključuje 108 djela najvećih imena hrvatskog slikarstva i kiparstva od modernizma do...

Rooftop bar art’otel Zagreb novo je IT mjesto u centru grada

Moderni Rooftop bar art'otel Zagreb s predivnim pogledom u centru grada službeno je otvoren! Rooftop bar art'otel Zagreb idealno je mjesto za ljubitelje modernog...

Napokon u Zagrebu! Otvoren je jedinstveni FABU spot & studio

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije etaže, na adresi...

Sunčane naočale nisu samo zaštita od sunca!

U svijetu mode, sunčane naočale nisu samo zaštita od sunčevih zraka, već su postale esencijalni modni dodatak koji podiže svaki outfit na potpuno novu...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram