Nika Turković odlično nosi komade brenda MINAMI

U galeriji Kaptol predstavljena je nova ljetna kolekcija brenda MINAMI

U novootvorenoj prodajnoj galeriji Kaptol, u ponedjeljak je predstavljena nova kolekcija brenda MINAMI. Brend koji je krajem prošle godine otvorio showroom u samom centru Zagreba, u kratkom je roku postao prepoznatljiv po svevremenskom dizajnu, elaboriranim krojevima i vrhunskoj izradi iza kojih stoji Željka Šafran. “Nova kolekcija donosi sedam pročišćenih komada među kojima se ističu haljine i odijela, a dominira neutralna prljavo bijela nijansa” kazala je dizajnerica.

Posebnost kolekcije je u detaljima

Osim u jednostavnim, ali upečatljivim krojevima haljina i nekonvencionalnih odijela, posebnost kolekcije je u detaljima. “Vezilje iz udruge Našenina iz Bedekovčine ručno su izradile heklane krojne dijelove koji se u kolekciji pojavljuju u obliku dekorativnih detalja” kaže Željka Šafran. Udruga ima tradiciju dugu 18 godina, a njezine se članice bave heklanjem, vezenjem, šivanjem i organizacijom manifestacija koje za cilj imaju očuvanje raznih tradicijskih tehnika u radu s tekstilom. I ova kolekcija brenda Minami vrvi finim tkaninama od prirodnih vlakana, a dizajnerica je u radu uvelike koristila deadstock materijale vrhunske kvalitete.

Nika Turković zaštitno je lice nove kolekcije

Kolekciju je među prvima isprobala glazbenica Nika Turković koja je i njezino zaštitno lice. U elegantnim komadima pozirala je na zagrebačkom Cmroku ispred objektiva Lucije Drače čije su analogne fotografije srž kampanje za novu MINAMI kolekciju. Za Nikin styling u kampanji pobrinula se Ivana Pavić, a za kosu i makeup Nikolina Kokotović.

Novu kolekciju brenda u galeriju Kaptol došli su proslaviti brojne klijentice i prijatelji brenda, a svi uzvanici su uživali u elegantnim pjenušcima prve hrvatske prirodne vinoteke Nesputana vina koja u svojoj ponudi u ulici Jurja Žerjavića 7/2 nudi samo vina u čijoj su proizvodnji korištene minimalne ili nikakve kemijske i mehaničke intervencije. Prostor galerije prštio je bojama zahvaljujući cvjetnim aranžmanima studija Samonikla dok se za fine zalogaje pobrinuo Radni trokut.

Kolekciju uživo možete pogledati u MINAMI showroomu na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na minami.magic.hr@gmail.com. Sve o novoj kolekciji saznajte na službenoj web stranici brenda Minami, a sve novosti pratite putem Instagrama.

ModaModa vijestiNika Turković odlično nosi komade brenda MINAMI

Facebook

99,687FanovaLajkaj