Nova Amaranthine kolekcija kao savršen dodatak najljepšem dobu godine

Svim ljubiteljima unikatnog mladenačkog izgleda posebne estetike, koja se nikako ne može nazvati “mainstreamom”, poznati brend nakita Amaranthine ovo je predblagdansko vrijeme odlučio dodatno uljepšati novom kolekcijom, u kojoj zasigurno možete pronaći savršen dar za sebe ili nekog posebnog.

Riječ je o divnom spoju ljubavi prema kristalima, boemskog šika i modernih narukvica prijateljstva, ručno izrađenih od najkvalitetnijih materijala.

Uz već kultne narukvice koje odlično funkcioniraju pojedinačno, mogu se međusobno kombinirati, ali i u eklektičnom duhu kombinirati sa skupocjenim komadima, ili starinskim nakitom uz koji smo emotivno vezani, naslijeđenim od svoje bake ili none, ovog puta Amaranthine nas je iznenadio i ogrlicama.

Nova kolekcija Amaranthine narukvica i ogrlica savršen je dodatak najljepšem dobu u godini. Božić i Nova godina vrijeme su svjetla, sjaja, veselja i nade. Fasetirani poludragi kamenčići  lapis lazulija, granata, crnog spinela i labradorita hvataju i reflektiraju svjetlo sa svakim pokretom pa ova Amaranthine kolekcija stavlja u fokus same kristale, njihovu ljepotu i svjetlucanje kao rezultat specifične obrade. Pri tom kristali koji čine ovu kolekciju nisu izabrani slučajno – svi su vezani uz sezonu u koju ulazimo. Dozvolite si istraživati značenje i simboliku kristala poludragog kamenja, energiju koju nose i blagodati koje mogu unijeti u vaš život. Otkrijte specifične kristale koji vas podržavaju, koji odgovaraju uz vaš horoskopski znak ili mjesec rođenja, ali i one koji odražavaju ili podržavaju vaše raspoloženje.. Nakit je protkan srebrnim elementima i poludragim kamenjem spojenim satenskim trakicama i ručno pletenim čvorićima, sve zajedno završeno unikatnom srebrnom kopčom.

Svjetlucanje fasetiranog poludragog kamenja nanizanog između ručno rađenih čvorova daju svakom komadu iz ove kolekcije jedinstven izgled. Noseći Amaranthine, nosite malo umjetničko djelo na vašoj ruci ili oko vrata.

Kolekcija se uskoro proširuje sa novim vrstama poludragog kamenja u istom dizajnu, o čemu je riječ, zasad je iznenađenje, a kolekciju iščekujemo s neskrivenim oduševljenjem.

ModaModa vijestiNova Amaranthine kolekcija kao savršen dodatak najljepšem dobu godine

Facebook

99,687FanovaLajkaj