Nova kolekcija Amaranthine nakita osvaja savršenom izvedbom

Fokus je na dekolteu!

Serijom vrlo zanimljivog nakita od poludragog kamenja i bisera, Amaranthine nakit nam je prošle godine skrenuo pažnju na ženski gležanj. Jednako tako suptilno i ženstveno, ove godine fokus je na dekolteu, i to u dva dijametralno suprotna pristupa.

Romantičan model “Invisible” kombinacija je poludragog kamenja i tankih satenskih traka u različitim obradama, pomno odabranih kako bi savršeno komplimentirale  kristalima koji su na njih nanizani.

Riječ je o poludragom kamenju neobičnih oblika i rezova – veliki fasetirani ametist, citrin u formi suze, akvamarin rezan kao heishi, na tanke “ploške”,  prirodni oblik gorskog kristala u kombinaciji s raznim drugim poludragim kamenjem… “Nevidljiva” ogrlica uz pomoć kristala stavlja nježan i suptilan akcent na zavodljive obline ženskog vrata i dekoltea, a dizajnerski minimalizam otkriva ne samo oblik, boju i rez kristala već i svaki detalj izrade, svaki čvor i lot.

Kao svojevrsni kontrapunkt  diskretnoj nježnosti modela “Invisible” , dolazi nam razigran, nekonvencionalan i luksuzan model ogrlice nazvan “Infinite”. Radi se o naoko beskrajnom lancu fasetiranih kristala odvojenih sitnim čvorićima, s “upletenim” cvjetovima kontrastnih kristala po dužini i na krajevima.  “Infinite” nosite kako god poželite, više puta omotan oko vrata ili duboko u dekolteu, ležerno vezan na grudima ili po strani, u kombinaciji s drugim nakitom ili samostalno… jedino što vas ograničava je vaša mašta i sadržaj vaše kutijice za nakit.

Beskrajni lanac afričkog tirkiza, granata ili labradorita, za svaku odjevnu kombinaciju, svaki ten i boju kose, stavlja naglasak baš tamo gdje ga želimo – na vrat, ključnu kost, dekolte – i priziva miris mora i tople ljetne noći.

Bez obzira volite li suptilan i nježan ili razigran i neobičan nakit, Amaranthine će vas osvojiti promišljenim dizajnom i savršenom izvedbom, pažljivo ručno izrađenim detaljima, što je sada već zaštitni znak  branda Amaranthine.

ModaModa vijestiNova kolekcija Amaranthine nakita osvaja savršenom izvedbom

Facebook

99,687FanovaLajkaj