Nova ljetna kolekcija haljina dizajnerice Anite Pokrivač

“Summer of love”

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama po kojima je poznata, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto. Lagane, lepršave, upečatljive, a istovremeno toliko nosive i laskave svakog građi. Sve to su haljine, koje najavljuju ljeto 2022. i istovremeno slave ljubav prema samoj sebi.

Optimistična, vedra i ženstvena kolekcija naziva “Summer of love” sadržava modele haljina koji će itekako laskati osunčanoj puti. Primjerice, nakon plaže, sunca i mora, haljine sa zlatnim print detaljima bit će pun pogodak da probudite romantičarku u sebi.

Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija te prirodni materijali, prepoznatljiva su nit vodilja brenda. Volani, lepršavost i neizostavni cvjetni uzorak i ovaj put čine okosnicu kolekcije koja će se savršeno uklopiti u lakoću postojanja ljeti. U ulozi modela našla se Antea Valenta, dok je za make up zaslužna poznata visažistica Ana Ude, a za fotografije je odgovoran Mislav Žaborić. Svi vizuali vas čekaju u nastavku:

ModaModa vijestiNova ljetna kolekcija haljina dizajnerice Anite Pokrivač

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram