Nove New Balance tenisice sa srcem nestat će odmah s polica

Romantične i preslatke!

Ako bi se trebale izabrati samo jedne tenisice koje su u prošloj godini osvojile modnu publiku, ta čast bi zasigurno pripala New Balance 550 modelu. Prvotno namijenjene kao tenisice za košarku, New Balance ih je vratio iz arhiva na scenu, a koliko je dizajn i estetika tenisica privlačna dovoljno govori činjenica da ih je skoro pa nemoguće za nabaviti jer se jako brzo rasprodaju. Njihova izvorna cijena kreće se oko 150 eura, ovisno o mjestu gdje ih kupujete, ali zato u preprodaji postižu “sulude” cijene koje znaju sezati do 500 eura pa i više.

Iako nas još dosta vremena čeka do Valentinova, kada smo naviknuli da brendovi svoje modele uljepšavaju rozom i crvenom bojom te motivima poput srca, New Balance je već sada predstavio romantičnu verziju svog popularnog 550 modela. Napravljene u pretežito bijeloj boji s insertima gore spomenute crvene i roze boje te sa srcem na stražnjem dijelu tenisica, ne sumnjamo da će se i ova verzija odmah rasprodati. Još nije poznat službeni datum kada će se pojaviti u online prodaji iako se već sada mogu pronaći u trgovinama nekih europskih gradova. Pogledajte kako točno izgledaju i ako naletite na njih, obavezno ih uključite u kolekciju!

ModaModa vijestiNove New Balance tenisice sa srcem nestat će odmah s polica

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram