Osam zanimljivih kolekcija predstavljeno na prvom danu Zagreb Fashion Destinationa

Nije tajna da je Zagreb Fashion Destination, već neko vrijeme, događaj koji se ne propušta. Hvalevrijedan projekt, prvenstveno potiče mlade dizajnere, ali i one već afirmirane, da budu najbolja verzija sebe i da sve što rade, čine predano jer se trud, uvijek isplati.

Upravo su to sinoć, u zagrebačkoj Tvornici kulture dokazali svi koji su pred mnogobrojnom publikom prikazali svoje kolekcije. Ovogodišnja tema i misao vodilja same manifestacije bila je naša Zemlja i očuvanje iste.

Prvu večer ZFD-a otvorio je Delight by Ivan Friščić, koji je svojim iznimno nosivim komadima poput odijela i kaputa, zasluženo odnio gromoglasan pljesak.

Kreativci iz tima Callegari i ove sezone su pokazali da se između njihovih redova kriju mlade nade.

Apsolutno oduševljenje, odnijele su mlade dizajnerice koje stoje iza brenda Mateyaneira.

Lijepa i ženstvena kolekcija iza koje stoji brend Anovi i ove je godine blistala.

Bubabu Design iz Splita na pistu donio dašak sunca i osvježenje.

Dora je svojim finim krojevima prikazala čar smjele elegancije.

Pojačanje iz Rijeke je stiglo pod nazivom brenda – Kayra Design.

Uvijek vjeran svojoj estetici, Stolnik je sinoć prikazao jednu lijepu kolekciju.

Za prekrasne frizure svih modela, pobrinuli su se stručnjaci iz Keune Akademije, a Callegari tim se pobrinuo za moderan make up.

Produkcijski je vrlo slikovito prikazana slika prirode kroz kišu koja za vrijeme revija neprestano pada i na taj način „gasi Amazonu“. Za zagađenje i uništavanje prirode nažalost, najčešće je zaslužan čovjek. Osim prekrasnih kreacija kroz koje su se dizajneri predstavili, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog na veoma hvalevrijedan način šalje vrlo važnu poruku. Danas nas očekuje novih osam dizajnera i pregršt inspiracije i pozitivne energije.

ModaModa vijestiOsam zanimljivih kolekcija predstavljeno na prvom danu Zagreb Fashion Destinationa

U Sinsayju već možete pronaći pregršt dekoracija za Uskrs

Možda je rano razmišljati od Uskrsu, barem dok ne dođe prvi dan proljeća, ali razni brendovi već polako predstavljaju svoje kolekcije uskrsnih dekoracija, a...

Uz ovacije publike Enis Bešlagić premijerno izveo autorsku predstavu s kojom uskoro stiže i u Zagreb

Dugoočekivana predstava 'Da sam ja neko', kazališnog i televizijskog glumca te prepoznatljivog regionalnog TV lica – Enisa Bešlagića, sinoć je imala svoju premijeru u Brčkom, u...

Probali smo napraviti viralnu TikTok verziju Tarte Tatin i nismo požalili

Tarte Tatin je neosporno jedan od najpoznatijih francuskih deserata – pita s lisnatim tijestom, sočnim jabukama, karamelom i ‘izokrenutog’ redoslijeda slaganja i pečenja odavno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram