Prahir novom bajkovitom kampanjom ‘Postcards from a dream’ spaja stvarne i AI elemente koji oduševljavaju

Otkrijte ljeto Iz snova s Prahirom: Nova kampanja "Postcards from a Dream" oživljava ljeto sanjarskim motivima

Trendovi u nakitu svake se godine mijenjaju, no jedino sigurno nakit kao must have modni dodatak može biti ključni element koji podiže outfit na višu razinu, dodajući osobnost, sofisticiranost i stil te svaku  odjevnu kombinaciju čini posebnom i drugačijom, neovisno nosite li jednostavne kombinacije ili raskošne haljine.

Od minimalističkih do upečatljivih komada ovo ljeto obožavamo nakit sa zlatnim sjajem stiliziran samostalno ili u slojevitim nizovima bilo da se radi o prstenju, narukvicama, ogrlicama ili naušnicama te neizostavne bisere koji i najobičnijoj kombinaciji daju poseban štih.

“Postcards from a Dream” je inovativna kampanja koja spaja umjetnu inteligenciju i tradicionalnu fotografiju kako bi stvorila nezaboravne vizuale koji dočaravaju sanjive ljetne trenutke. 

Ovoga puta, u suradnji s kreativnim direktorom i fotografom Markom Gregurićem, stvorili su hibridnu kampanju koja spaja stvarne fotografije i AI generirane elemente. Tako su nastala četiri tematska seta fotografija koje prenose ljeto na potpuno novi način.

Ljetnu iluziju dočarala je Anamaria Raič, zaštitno lice Prahira koja se savršeno snašla u ovoj izazovnoj ulozi.

Ovaj pristup ne samo da naglašava ljepotu nakita, već i pokazuje koliko je brend Prahir sposoban prilagoditi se suvremenim trendovima i inovacijama.

“Postcards from a Dream” je kampanja koja će vam probuditi ljetne emocije i potaknuti maštu.

Ovaj projekt predstavlja novi izazov za nas, balansirajući između apstraktnog i shvatljivog. Kroz detaljno planiranje i kreativne koncepte, stvorili smo kampanju koja budi emocije i intrigira objasnili su nam iz Prahira.

Kampanja “Postcards from a Dream” pokazuje da Prahir nije samo lider u kvaliteti nakita, već i u inovativnim marketinškim pristupima. Ova kampanja postavlja nove standarde u industriji, inspirirajući druge da istraže mogućnosti koje tehnologija može donijeti kreativnim projektima.

Pozivamo vas da se prepustite čaroliji ljeta i otkrijete novu dimenziju elegancije i luksuza s Prahirom. 

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja,  inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Kreativni koncept i direkcija: Marko Gregurić

Fotografije, video i AI koncept: Marko Gregurić / STAV studio

Model: Anamaria Raič

Make up: Monika Maček

Scenografija: Stanislav Kostić

Kosa: Daria Sablje

Head of team & stilist : Marjeta Kessler

ModaModa vijestiPrahir novom bajkovitom kampanjom 'Postcards from a dream' spaja stvarne i AI...

Facebook

99,687FanovaLajkaj