Srebro, maslinovo drvo i mjed kao glavne zvijezde bajkovite kolekcije nakita domaće dizajnerice

Dizajnerica nakita Vesna Zadro za proljeće 2021. godine predstavlja kolekciju nakita Olivia inspiriranu osjećajem koji nas nikad ne napušta, inspiriranu nadom

Ovoga proljeća više nego ijedno proljeće prije u misli nam se uvlače riječi velikog britanskog pjesnika Lorda Alfreda Tennysona: „Nada se smiješi s praga godine koja dolazi, šapćući ‘bit će sretnija’…“. Inspirirana upravo tom nadom, osjećajem za kojeg ne želimo da nas ikad napusti, dizajnerica i vlasnica brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, Vesna Zadro, stvorila je kolekciju nakita „Olivia“. Svaki komad nakita je izrađen ručno s posebnom pažnjom i naglaskom na jednostavnosti kako bi se prikazala ljepota korištenih materijala kao što su srebro, maslinovo drvo i mjed.

„Svako je proljeće posebno, jer je vrijeme buđenja i uvijek nas iznova fascinira stvaranjem novog života, no s obzirom na izazove s kojima smo bili suočeni protekle godine, ovo je još posebnije. Iz želje za novim stvorena je i kolekcija nakita „Olivia“ – ona koja nosi nadu, a središnja je tema kolekcije maslinovo drvo i list kao simbol mira, vječnosti i pobjede“, govori o novoj kolekciji dizajnerica. U procesu stvaranja koristila je novostečene tehnike tradicionalne obrade metala i plemenitih kovina u kombinaciji s drvom.

Poseban doprinos stvaranju ove kolekcije dala je i akademska slikarica mr. umj. Sanela Đurinec Raič naslikavši list masline koji je na kraju u suradnji s Vesnom poprimio oblik znakovitih naušnica i postao zaštitni znak kolekcije.

„Pri izradi svakog komada nakita vodi me ljubav prema onome što radim i tu emociju želim prenijeti dalje. Proces izrade nakita zna biti dugotrajan, jer sve izrađujem samostalno i ručno od prirodnih materijala. Iznimno mi je važno da se zadrži kvaliteta proizvodnje, ali i zadovoljstvo žene koja nakit nosi, pa stoga moju ponudu nakita čine vrlo male serije nakita“, otkriva Vesna. Iako već godinama oduševljava djevojke i žene u regiji svojim unikatnim nakitom i zanimljivim kolekcijama, ove je sezone uvođenjem novih materijala i tehnika obrade željela unijeti svježinu u postojeću ponudu i pružiti im novo iskustvo u biranju njima dragih komada.

Kolekciju „Olivia“ čine statment narukvice, prstenje i naušnice, odlikuju je geometrijski oblici, a središnji elementi su maslinovo drvo obučeno u plemenite kovine i decentni list masline. Svaki komad izrađen je s posebnim naglaskom na njegovu originalnost i ljepotu pri tome pazeći da je udoban, nosiv i, na kraju, trajan. Baš kako bi nas sam pogled na nakit koji nosimo podsjetio da nas nada nikad ne napušta i da je, kako bi rekla jedna od najvećih filmskih ikona svih vremena, Scarlett O’Hara, sutra je novi dan.

Novu kolekciju nakita „Olivia“ prate i fotografije koje potpisuje Zvonimir Ferina, ulogu zaštitnog lica preuzela je zanosna Anja Ožanić (Sonic Model), profesionalna skakačica u vodu i Miss sporta 2019. koja se svojom nježnom pojavom sjajno uklopila u samu ideju prozračnosti cijele kampanje dodatno potenciranu besprijekornim make-upom vizažistice Ivane Lončar.

Više informacija o brendu i novoj kolekciji dostupno je na internetskoj stranici www.frajericajewelry.com, kao i na društvenim mrežama: Facebook stranici Frajerica Handcrafted Jewelry i Instagramu @frajericahandcraftedjewelry.

ModaModa vijestiSrebro, maslinovo drvo i mjed kao glavne zvijezde bajkovite kolekcije nakita domaće...

Facebook

99,687FanovaLajkaj