Stylish i na skijama! Oysho cijelu kolekciju posvetio skijaškim outfitima

Oyshova nova linija skijaške odjeće integrira najbolju tehnologiju, kao što je jakna opremljena RECCO® detektorom, sustavom praćenja koji omogućava spasiteljima da pronađu ljude koji su nestali u planini ili super lagano PrimaLoft® vlakno koje zadržava tjelesnu toplinu i osigurava izolaciju od hladnoće na skijaškim stazama.

Svi komadi opremljeni su tehničkim značajkama kao što je korištenje vodonepropusnih i prozračnih tkanina koje osiguravaju optimalne performanse pri sportu. Kolekcija donosi širok raspon jakni s 10K vodonepropusnom tkaninom, zapečaćene šavove za zaštitu  od vremenskih nepogoda te ugrađene džepove i podesive kape. Hlače visokog struka i odijela imaju unutrašnjost postavljenu flisom, kao i zaštitni šav na rubovima koji spriječava ulazak snijega. Osim toga, rastezljivi pojasevi, uz ergonomsku krivulju na koljenima, omogućuju punu slobodu kretanja.

Apres ski moda obnavlja svoje kodove zahvaljujući dolčevitama od flisa i komadima napravljenim od merino vune u  laganim i prozračnim tkaninama, u isto vrijeme nudeći termička svojstva koja pomažu zadržati tjelesnu toplinu i udobnost. Oysho također predstavlja niz neophodnih dodataka za hladne vremenske uvjete, kao što su krzneni šeširi i remeni te rukavice.

 

Sve komade pogledajte u galeriji:

ModaModa vijestiStylish i na skijama! Oysho cijelu kolekciju posvetio skijaškim outfitima

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram