Teddy Bear Pumice bit će pravi statement dodatak vašoj garderobi!

Biste li ih nosili?

Zima je stigla, sa njom i vrijeme koje zahtijeva konkretniju obuću, ali ipak za sve one suhe dane Puma ima rješenje. Najnovije izdanje njihovog popularnog Basket Heart modela ovaj put dolazi “čupavom” teddy finišu koji će zasigurno biti statement dodatak vašoj sezonskoj garderobi.

Materijal od kojih je tenisica izrađena podsjeća na isti onaj od kojih su izrađeni plišani medvjedići iz našeg djetinjstva i baš kao i svi modeli po kojima je ova tenisica postala prepoznatljiva, dolazi sa predimenzioniranim vezicama koje se vežu u mašnu.

Uz jako prisutne teddy bear kapute koji su osvojili ulice, bilo je pitanje kada će se ovaj materijal preseliti i na druge odjevne komade i dodatke. Tenisice možete nabaviti po cijeni od 100 eura ovdje ili ovdje.

ModaModa vijestiTeddy Bear Pumice bit će pravi statement dodatak vašoj garderobi!

Nekoliko preslatkih sitnica za dom iz Stradivariusa

Ponekad je dovoljno tek nekoliko sitnica da prostor u kojem boravimo dobije svježi izgled. Među brendovima koji u svojoj ponudi imaju preslatke komade za...

Zarina haljina u ulozi vjenčanice može izgledati sjajno i ovo je dokaz!

Nemali broj puta smo za vjenčanje budućim mladenkama predlagali high street vjenčanice koje su često višestruko povoljnije od klasičnih vjenčanica, a i estetikom su...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram