Teddy Bear Pumice bit će pravi statement dodatak vašoj garderobi!

Biste li ih nosili?

Zima je stigla, sa njom i vrijeme koje zahtijeva konkretniju obuću, ali ipak za sve one suhe dane Puma ima rješenje. Najnovije izdanje njihovog popularnog Basket Heart modela ovaj put dolazi “čupavom” teddy finišu koji će zasigurno biti statement dodatak vašoj sezonskoj garderobi.

Materijal od kojih je tenisica izrađena podsjeća na isti onaj od kojih su izrađeni plišani medvjedići iz našeg djetinjstva i baš kao i svi modeli po kojima je ova tenisica postala prepoznatljiva, dolazi sa predimenzioniranim vezicama koje se vežu u mašnu.

Uz jako prisutne teddy bear kapute koji su osvojili ulice, bilo je pitanje kada će se ovaj materijal preseliti i na druge odjevne komade i dodatke. Tenisice možete nabaviti po cijeni od 100 eura ovdje ili ovdje.

ModaModa vijestiTeddy Bear Pumice bit će pravi statement dodatak vašoj garderobi!

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram