Tko se boji kiše još? Pronašli smo najslađe retro kabanice!

Mauro Massarotto predstavlja ekskluzivnu Sheriff&Cherry suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA

Sheriff & Cherry tim i njihov kreativni „papa“ Mauro Massarotto odavno su nas razmazili  svojim zanimljivim ekskluzivnim modnim suradnjama. Prisjetimo se samo velike modne suradnje sa slavnom grčkom draguljarkom Ileanom Makri ili pak s luksuznom robnom kućom Liberty London s kojima je Massarotto lansirao limitirane serije sunčanih naočala. Oduševile su nas i nedavna suradnja s novootvorenim luksuznim hotelom Grand Park Rovinj, a u sjećanju su nam i suradnje sa španjolskom brendom modnih dodataka Woof za slavni pariški Collete kao i modno-glazbena suradnja s australskim glazbenicima The Presets.

Bilo je samo pitanje vremena kad će nas Massarotto i njegov tim iznenaditi s novom suradnjom nakon što je ovog proljeća Sheriff & Cherry predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima. I doista, nije trebalo dugo čekati! Ove jeseni Sheriff & Cherry  nam predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej.

I upravo u trenutku kad odbrojavamo posljednje toplije ljetne dane i spremamo se za kišnu jesen, iz Sheriff & Cherry  radionice dolaze četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i suvremen, moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA. Nakon ovoga doista više nitko nema izgovora kazati kako zbog vremenskih (ne)prilike nije dobra prigoda za odjenuti Sheriff & Cherry.

Oba modela kabanica, i Ernest i Sherlock, kao i šeširić Woody dolaze u dvije varijante.

Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima otisnutim na leđima i s lijeve i desne strane te u kombinaciji raznih „olimpijskih“ boja tzv Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini.

Kišna kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim Sheriffovskim motivima na leđima i oba rukava, te model Ernest Olimpic u kombinaciji „olimpijskih“ boja. Model Ernest dolazi u svim veličinama.

Kišni šeširić Woody, u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini dolazi u Neon žutoj opciji te u kombinaciji Olimpic boja.

Sheriff & Cherry kabanice dostupne su na www.sheriffandcherry.com te ekskluzivno u B.A.R.A.B.A. Store u Radićevoj ulici u Zagrebu. B.A.R.A.B.A. Store u svojoj ponudi ima i klasične modele ELKA kabanica u raznim bojama.

FotoPR
ModaModa vijestiTko se boji kiše još? Pronašli smo najslađe retro kabanice!

Facebook

99,687FanovaLajkaj