U novoj kolekciji Diana Viljevac predstavila haljine idealne za dnevne i večernje prigode

Proljeće je vrijeme kada romantika najviše oživljava, a upravo romantika je lajtmotiv nove kolekcije haljina dizajnerice Diane Viljevac.

Haljina je uvijek bila okosnica svake kolekcije, tako i u ovoj. Riječ je o haljinama idealnim za dnevne i večernje prigode. Riječ je o haljinama pročišćenog dizajna, koje su istovremeno i klasične i modrene.

Koloristički, kolekcijom prevladavaju boje svjetlijih i umirujućih nijansi naglašavajući tako ljepotu samih haljina.

Kao i uvijek, dizajnerica je inspiraciju pronašla u ženama i njihovim svakodnevnim navikama. Kod svake kolekcije polazi od sebe jer zna da sve žene uvijek žele da im haljina laska figuri, a da su ujedno udobne i elegantne. Kolekcija je izrazito ženstvena, u njoj se isprepliću aktualni trendovi, ali na klasičan način.

Haljinama ove dizajnerice, žene se uvijek vraćaju jer ih mogu nositi u svim prigodama. Haljine su namijenjene prilikama od jutra do večeri.

Novost kod dizajnerice je da svoje kolekcije više ne predstavlja po sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, već svakih mjesec dana predstavlja novu kolekciju. Klijentice su oduševljene tim načinom rada i pokazalo se kao pozitivan pomak koji je atipičan za dizajnere.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem web shopa.

Foto:  Karmen Poznić

ModaModa vijestiU novoj kolekciji Diana Viljevac predstavila haljine idealne za dnevne i večernje...

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram