Uskoro se otvara najveći Primark na svijetu!

Najveća trgovina Primarka na svijetu otvara se u travnju i neće samo sadržavati povoljnu odjeću već i gomilu ostalog sadržaja.

U Birminghamu se 11. travnja otvara 187. podružnica Primarka u UK-u, brenda koji je svoju prepoznatljivost stekao zahvaljujući povoljnoj i trendi odjeći. To će ujedno biti i najveća trgovina ovog brenda koja će se prostirati na pet katova, a osim modnih komada i dodataka, veliki dio će biti posvećen dekoracijama za dom i beauty proizvodima kao i ostalim sadržajima poput bara za nokte i obrve, te tri restorana i slično. 

Iz Primarka otkrivaju da su neka iznenađenja u vezi same trgovine ostavili za otvorenje, a iako je Birmingham podosta udaljen od nas, zahvaljujući sve jeftinijim avionskim kartama velike su šanse da će vas put kad tad nanijeti tamo. Ako uz to volite trendi komade i ogromna sniženja, obavezno svratite do najvećeg Primarka na svijetu!

 

ModaModa vijestiUskoro se otvara najveći Primark na svijetu!

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram