Vans vraća kolekciju iz 80-ih, ali s jednim zanimljivim twistom!

Ključni komadi kolekcije uz upute mogu se personalizirati na poseban i zabavan način

Vans je upravo lansirao kolekciju ženske odjeće i obuće ”Lady Vans” s retro otiscima, grafikama i logotipima, inspiriranu svojom istoimenom kolekcijom iz 80-ih. ”Lady Vans” kolekciju su osmislili dizajneri iz različitih područja dizajna, a čine je oversize majice, hoodice, šilterice, kape i tenisice s printevima. Prevladava svijetla pink i klasični b&w u kombinaciji s grafikama i fanzin printevima, zbog kojih je cijela priča kolekcije u isto vrijeme jednako suvremena i retro.

Ono što ovu seriju zapravo čini posebnom i zabavnom je to da su ključni komadi kolekcije predviđeni za DIY pa tako s uputama <cut here> možeš svoj komad odjeće učiniti još više svojim – kad ti dosadi, majicu dugih rukava skrati u T-shirt, majicu kratkih rukava u crop top i midi haljinu u mini.

Što se footwear-a tiče – Vans Era modeli i dobar stari Sk8-Hi s all-over fanzin printevima i retro grafikama u rozoj, crnoj i bijeloj boji. Kolekcija je aktualna u svim ShoeBeDo dućanima i  www.shoebedo.com, baci oko… I nemoj čekat jer su 80-e već jednom prošle!

FotoPR
ModaModa vijestiVans vraća kolekciju iz 80-ih, ali s jednim zanimljivim twistom!

IMAX Fever od 11. do 15. Srpnja s hit filmovima uz povoljniju cijenu!

Ovaj jedinstveni format obožavaju holivudski redatelji poput Christophera Nolana, Jamesa Camerona, Michaela Baya ili J.J. Abramsa, a poznavatelji ovog formata filmove snimane IMAX® kamerama...

Facebook

99,687FanovaLajkaj