Vans vraća kolekciju iz 80-ih, ali s jednim zanimljivim twistom!

Ključni komadi kolekcije uz upute mogu se personalizirati na poseban i zabavan način

Vans je upravo lansirao kolekciju ženske odjeće i obuće ”Lady Vans” s retro otiscima, grafikama i logotipima, inspiriranu svojom istoimenom kolekcijom iz 80-ih. ”Lady Vans” kolekciju su osmislili dizajneri iz različitih područja dizajna, a čine je oversize majice, hoodice, šilterice, kape i tenisice s printevima. Prevladava svijetla pink i klasični b&w u kombinaciji s grafikama i fanzin printevima, zbog kojih je cijela priča kolekcije u isto vrijeme jednako suvremena i retro.

Ono što ovu seriju zapravo čini posebnom i zabavnom je to da su ključni komadi kolekcije predviđeni za DIY pa tako s uputama <cut here> možeš svoj komad odjeće učiniti još više svojim – kad ti dosadi, majicu dugih rukava skrati u T-shirt, majicu kratkih rukava u crop top i midi haljinu u mini.

Što se footwear-a tiče – Vans Era modeli i dobar stari Sk8-Hi s all-over fanzin printevima i retro grafikama u rozoj, crnoj i bijeloj boji. Kolekcija je aktualna u svim ShoeBeDo dućanima i  www.shoebedo.com, baci oko… I nemoj čekat jer su 80-e već jednom prošle!

FotoPR
ModaModa vijestiVans vraća kolekciju iz 80-ih, ali s jednim zanimljivim twistom!

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram