Za sve ljubiteljice naočala – zanimat će vas poslovni projekt Aleksandre Dojčinović

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice

Naša najuspješnija dizajnerica i nagrađivana poduzetnica Aleksandra Dojčinović otvorila je ovih dana u rodnom Zagrebu svoju prvu boutique Opticu La Vie. Kao osvjedočena ljubiteljica naočala, kaže, oduvijek je maštala o upravo ovakvom tipu optike, u kojem su brandovi naočala pomno selektirani među onima koje sama najčešće voli i nosi, a koje je sada odlučila ponuditi i drugima. Iako naoko različit, ovaj je pothvat zapravo srodan onome čime se dizajnerica primarno bavi, jer su moda i naočale uvijek išli ruku pod ruku.

Interijer potpisuje Ante Vrban

Prozračan i jednostavan interijer koji potpisuje naš ugledni arhitekt Ante Vrban, u potpunosti je podređen ponudi, a tek poneki upečatljivi detalj i pažljivo birana rasvjeta tu su samo kako bi dodatno naglasili ljepotu naočala i popratnog accessoiresa. Ovaj multifunkcionalan prostor tako, na jednom mjestu, obuhvaća sve što jedna optika može ponuditi, što znači da, uz ponudu sunčanih naočala, ali i dioptrijskih okvira najrenomiranijih brendova poput modela kuća Celine, Fendi, Victoria Beckham, Lanvin, Gucci, Saint Laurent, Tom Ford, Sheriff and Cherry i drugih za djecu i odrasle, nudi i sve druge oftalmološke usluge, ponajprije temeljite specijalističke preglede.

Branka Krstulović

„Željela sam na neki način spojiti svoju strast prema okvirima svih vrsta i konstantnu poslovnu želju za napredovanjem i nečim novim. Okolnosti su se u zadnjih godinu dana posložile i otvorile su mi se brojne poslovne prilike, između ostalih i ova. Usudim se reći, zahvaljujući velikom zalaganju i iznimnim naporima koje sam ulagala u ne tako laganim vremenima. Veselim se zato novim izazovima, uživam u svemu što radim s jednakim žarom, a moj tim i mene čeka još puno odličnih projekata do kraja ove godine. Uz dizajn odjeće, ljubav sam oduvijek gajila i prema modnim dodacima, nije tajna da me iznimno vesele Lei Lou kolekcije torba, cipela i drugih detalja, a na ovaj način sam korak bliže još jednom vidu kreativnosti i biznisa“ – govori Dojčinović, a na pitanje znači li to da bi svojim klijenticama uskoro mogla ponuditi i kolekciju naočala sa svojim potpisom, odgovara:

Marija Jereneić

„Za sada to nemam u planu, prvotni plan je bio ponuditi drugima najbolju uslugu. Okupila sam zato sjajan tim liječnika koji će biti stalno na raspolaganju za oftalmološke preglede i sve druge usluge. Riječ je o petite boutique optici, točno kakva je, po meni, nedostajala ovom dijelu grada, s biranom selekcijom najboljih brendova naočala i Essilor naočalnih leća.

U ovom projektu Aleksandri su podršku pružile dugogodišnje klijentice i ambasadorice, a oduševljenje naočalama iz novih kolekcija nisu skrivale RTL-ova voditeljica Ana Radišić, poduzetnica Branka Krstulović, uspješna tenisačica Donna Vekić, ali i Ante Vrban, koji nam je priznao kako je i sam “slab” na naočale i to toliko da niti ne zna koliko ih ima.

Ana Radišić

Boutique optike, kakva je La Vie u Trpinjskoj 5A, predstavljaju novi, suvremeni koncept u kojem je iskustvo kupovanja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira podignuto na višu razinu, što rezultira maksimalno individualiziranim pristupom svakom klijentu, s fokusom na pomnoj selekciji najboljih, ali i najpristupačnijih brendova, ovisno o osobnim preferencijama, željama i mogućnostima.

Opticu La Vie možete pratiti i na Instagramu: https://www.instagram.com/la_vie_optica/

Snježana Dojčinović Jurić
Donna Vekić
Ante Vrban
Ana Čagalj
ModaModa vijestiZa sve ljubiteljice naočala - zanimat će vas poslovni projekt Aleksandre Dojčinović

3 influencerice s nama podijelile savjete za njegu kože ljeti

Nema ništa slađe od ljenčarenja na godišnjem odmoru. Sunce, miris soli, dašak povjetarca i kupanje u zrakama sunca za većinu Hrvatica je idealan odmor....

Morate vidjeti kako izgleda nova kolekcija nakita domaćeg brenda Karat Jewelry

'Allure'. Jedan od onih pojmova koji modnim znancima ne treba posebno predstavljati... Sve ono što dizajneri diljem svijeta iznova pokušavaju svakom novom kolekcijom (snažno...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram