Zaklada Bestie koja brine o napuštenim životinjama ima najslađi mogući merch

Plus, kupovinom radite dobro djelo i pomažete u zbrinjavanju životinja.

Zaklada Bestie neprofitna je organizacija osnovana 2011. godine u Splitu, sa ciljem zaštite napuštenih životinja u Dalmaciiji i potpore radu skloništa. Zajedno s NO KILL skloništem Animalis Centrum promovira i brine o životinjama za udomljenje te educira građane o odgovornom vlasništvu kućnih ljubimaca. Zaklada Bestie u svom dugogodišnjem radu pronašla je dom za više od 3000 napuštenih pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca. Ime zaklade Bestie čita se “beštije” prema dalmatinskoj riječi za gotovo sve životinje, ali i “bestie”, što na engleskom jeziku znači najbolji prijatelj/ica.

Merch koji ćete odmah poželjeti

Zaklada Bestie iz Splita zajedno sa sjajnom Matejom Sučević iz @the92edit pripremila je nove, cool promotivne artikle kojima direktno podržavate pomoganje napuštenim životinjama.

Merch je dostupan na web shopu https://bestiesplit.hr/, a kupnjom jednog od komada pomažete u ostvarenju ciljeva zaklade Bestie. Želja im je poboljšati uvjete jedinog NO KILL skloništa u Dalmaciji te unaprijediti procese i povećati tim kako bi još kvalitetnije brinuli o napuštenim “beštijama”.

Sve artikle možete naručiti online ili pak kupiti na splitskom @spleat_advent adventu, a u galeriji pogledajte što vas točno očekuje:

 

ModaModa vijestiZaklada Bestie koja brine o napuštenim životinjama ima najslađi mogući merch

Marija Andrijašević: „U Zagreb nam stiže crème de la crème fitnessa“

Marija Andrijašević svojom karizmatičnom, energičnom i stručnom osobnošću predstavlja pravu lidericu u svijetu fitnessa i rekreacije. Ova diplomirana nutricionistica i trenerica, vlasnica SCORE Fitness Cluba u...

Brojni poznati nisu propustili premijeru filma „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“

Pobješnjeli Max kultni je australski znanstveno-fantastični film iz 1979. godine s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Od tada snimljena su i nastavci: Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik iz 1981., za kojeg dio kritike,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj