Želimo sve komade iz nove Mihano Momosa kolekcije

Kolekcija je kreirana s namjerom i smjelošću da suprotstavi različite stilove, od kojih neki potječu iz samog naslijeđa brenda, dok drugi oslikavaju slobodu i snagu ženskog duha.

Profinjeni dizajn u kombinaciji s vedrim bojama govore o različitim aspektima osobnosti jedne žene. Perje u kraljevsko plavoj i fuksija boji izdašno je korišteno da bi se kreirale jakne i haljine, kako bi dalo notu živahosti inače minimalističkim komadima u kolekciji.

Smjele boje lako su prenesene na tradiciju brenda, kako bi iznova predstavile omiljene 3D ruže i nastale prelijepe haljine i kaputi sa oversized elementima. Bijela boja provlači se kroz cijelu kolekciju balansirajući stare i nove kreativne ideje, kao što su asimetrični kroj, oversized trend i složeni detalji.

Sama ideja kolekcije da kroz spajanje različitih crta osobnosti jedne odrasle žene stvori cjelinu  i pretvori ih u nosivu modu uspješno je odrađena. Eklektična kolekcija AW 19/20 je ohrabrenje ženama da se suprotstave svakom izazovu.

ModaModa vijestiŽelimo sve komade iz nove Mihano Momosa kolekcije

Novo Wonderlux Swarovski prodajno mjesto u Arena centru zrači čarolijom

Obitelj Swarovski, još od pokretanja poslovanja, svojim kupcima nudi jedinstvene komade nakita koji pričaju posebnu priču. Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati...

Francuski brend Mixa predstavio novitete za njegu suhe i osjetljive kože

Jučer je u divnom ambijentu hotela Amadria u središtu Zagreba održan panel brenda Mixa - “Koža bira #LabProvenLifeProven”. Panel je moderirala glumica i voditeljica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram