Ženstvena i chic kolekcija Roberta Severa stvorena je za proslave, izlaske i zabavu

U danima blagdana i slavlja poznati hrvatski modni brand odlučio je iznenaditi s novom kolekcijom “Bianca”.

Pred objektivom poznatog modnog fotografa i stalnog suradnika branda Marka Grubišića, poznati hrvatski pret a porter brand Robert Sever snimio je kreativne vizuale koji prate celebration kolekciju za aktualnu sezonu. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadeset novih kreacija stilizirano u total look.

“Sve što radimo ima vrlo osobni pristup, u svakom segmentu stvaranja naših kreacija i djelovanja pa smo se odlučili upravo danas, na moj rođendan – našim klijenticama pokloniti novu kolekciju i kampanju. Taj element iznenađenja je nešto što nedostaje na modnoj sceni pa smo cijelu kolekciju stvorili u tajnosti i snimili popratne vizuale.

U ovo doba godine kada svi imamo puno druženja idealna je prilika za modne i stilske igre – svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u danima i noćima slavlja i zabave više nego dobrodošla.

Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima te smo ga i ovog puta poentirali kroz igru sjajnih i mat materijala i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda, pa smo i ovu kolekciju radili upravo za njihove potrebe.

Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovih blagdana”, ističe Robert Sever.

Vizuali nove kolekcije inspirirani su upravo prigodama za koje je kolekcija stvarana – za proslave, izlaske i zabavu, zaokruženi u koncept kojim brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

“Inspiracija za noćno snimanje, pokret, dinamiku i ritam bila su djela poznatih fotografa – Helmut Newtona i Ellen von Unwerth. Njihove fotografije pune ženstvenosti i senzualnosti ali i seksepila bile su nam nit vodilja”, kaže fotograf Marko Grubišić.

Suvremena ženstvena i chic odjeća uvijek je u našem fokusu, a ako bi postigli što ženstvenije i vrlo nosive kreacije, koristimo volane, mašne, i jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Poigrali smo se sjajnim materijalima poput lamea, kombinirajući ga s laganim chiffon i materijalima izvezenim šljokicama. Umjetno krzno i vuna materijali su koje smo koristili za izradu kaputa koji su zaokružili ovu priču.

Nova kolekcija je dostupna u prodaji od danas, u showroomu na adresi Vlaška 78.

 

 

ModaModa vijestiŽenstvena i chic kolekcija Roberta Severa stvorena je za proslave, izlaske i...

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram