Ako volite luksuzan odmor, prirodu i čokoladu pronašli smo destinaciju za vas: Glamping čoko selo!

U blizini slovenskog Maribora, na samo dva sata vožnje od Zagreba.

Čini nam se kako svakog dana otkrijemo barem jedno novo mjesto u Sloveniji koje želimo posjetiti. Ako volite luksuz, ali želite biti okruženi prirodom, a uz to ste i ljubitelj čokolade – zanimat će vas ova destinacija nedaleko Maribora.

Naime, radi se o slovenskoj glamping oazi luksuznih kućica na drveću, a koje je posebno ne samo zbog genijalnog dizajna već i zbog svoje čokoladom inspirirane tematske ponude. Kao što samo ime ovog bajkovitog mjesta odaje, ”Chocolate Village” glamping u potpunosti je posvećen čokoladi, a gostima omogućuje da se opuste sa stilom, u okruženju prekrasnog nacionalnog parka i uživaju u nizu rajskih, čokoladnih slastica. Ovo luksuzno čokoladno selo nalazi se samo nekoliko minuta od slovenskog Maribora i usprkos činjenici što je u neposrednoj blizini grada, ”Chocolate Village” idealno je mjesto za miran i spokojan bijeg od užurbane svakodnevnice. Smješten uz rijeku Dravu, nudi tri vrste prekrasno dizajniranih, luskuznih prenoćišta, a svako je inspirirano i nazvano po vrsti kakaa.

Tu možete tako birati između smještaja u ”Lodge Forastero”, koji ima dvije etaže s nevjerojatnim panoramskim pogledima, ali i ”Criollo lodge”, kućici koja je smještena u bajkovitim krošnjama drveća. ”Trinitario lodge” treća je opcija, a nalazi se tik uz bazen i ima spektakularan pogled na rijeku, a uključuje privatnu hidromasažnu kadu i kamin. S obzirom da je cijelo iskustvo usredotočeno na čokoladu, gosti ovog glamping resorta svakoga jutra uživaju u čokoladnom doručku, čokoladnim radionicama, kušanju vrhunskih čokoladi, čokoladnoj kozmetici pa čak i čokoladnim masažama! Ovo malo luksuzno selo otvoreno je tijekom cijele godine, a poseban doživljaj je posjetiti ga zimi, kada prirodu oko vas okruni snijeg, a vi uživate ispijajući vrhunsku vruću čokoladu po cijeli dan.

Kao što smo rekli, do ove idile vam treba samo dva sata vožnje automobilom iz Zagreba, a dobro je znati da je smješteno i na samo 5 km od Pohorske žičare, najvećeg slovenskog skijališta, te je stoga idealno mjesto za skijaško-čokoladni odmor! Više o ”Chocolate Villageu” pronađite na linku.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaAko volite luksuzan odmor, prirodu i čokoladu pronašli smo destinaciju za vas:...

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram