Idilično seosko imanje u blizini Zagreba idealna je jesenska destinacija za jednodnevni izlet

Mjesto gdje se odlična vina, hrana i prekrasna priroda spajaju u jedno.

Svako malo otkrijemo neko novo mjesto koje želimo posjetiti u kontinentalnoj Hrvatskoj, a kako turizam više nije orijentiran samo na more, broj zanimljivih atrakcija i destinacija svakoga se dana povećava. Tako nam je sada za oko zapelo jako lijepo seosko imanje nedaleko Zagreba, a koje nudi uživanje u lokalnim gastro specijalitetima, ali i bijeg od užurbane svakodnevice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Certified World Traveler (@cwtrzg)

Radi se o šarmantnom seoskom turizmu obitelji Kezele, a koja je poznata po tradicionalnim recepturama pripreme kotlovine i proizvodnji vrhunskih vina. Smješteno u blizini malenog mjesta Šumećani, kod Ivanić-Grada, ovo seosko imanje oduševljava svojom pozicijom među vinogradima, uređenjem u retro, autohtonom etno stilu i ponudom jela i pića koja bi malo koga ostavila ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dolores Grgurić (@dolores0401)

Da se radi o izletištu idealnom za sve uzraste i obitelji dokazuje i velika štala s domaćim životinjama, a koja će zasigurno animirati i zainteresirati one najmlađe. Konji su posebna atrakcija imanja, jer ih je mnogo, a moguće ih je i hraniti, jahati i maziti. Ako vas pak zanima povijest ovoga kraja i način na koji se nekoć na selu živjelo, imanje Kezele ima i bogatu izložbenu etnografsku zbirku starina, a koje pokazuju kakve su nekoć seljaci predmete koristili u svakodnevnom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Visit Zagreb County (@visitzagrebcounty)

Što se tiče ponude jela i pića, ovo se imanje diči ponudom moslavačkih vina, kao i jelima spravljenih od lokalnih namirnica. Na imanju se nalaze i drvene kućice stare oko 100 godina, a kroz koje možete prošetati i prizalogajiti.

Inače se na ovom imanju već godinama organiziraju i vjenčanja, proslave rođendana i zaruka, a ako vas zanima rezervacija stola ili jednostavno planiranje posjeta imanju Kezele, pogledajte sve informacije na službenoj stranici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli slakipalaki 〰️ Slađana (@slakipalaki)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Ilić Vuković (@mrs.aiv)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Seoski turizam Kezele (@seoskiturizamkezele)

PutovanjaHrvatskaIdilično seosko imanje u blizini Zagreba idealna je jesenska destinacija za jednodnevni...

Severina pokazala vizuale za novu pjesmu i spot – izgleda fantastično!

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika, novi je singl nazvan 'Vjerujem u Boga', kojeg autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj...

Ove godine ukrasite svoj dom predivnim DIY božićnim drvcem

Domaću kretivku i Instagram influencericu Anu Dobrinčić pratimo već dugi niz godina zahvaljujući njezinom nepogrešivom stilu i genijalnim idejama za uređenje interijera, a koje...

Ogrlica s početnim slovom imena kao idealan poklon sebi ili voljenoj osobi

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram