Jeste li čuli za viralnog ‘Mojito Mana’ s naše Šolte?

Nova razina uživanja u morskim koktelima.

Mnogi će se složiti da je Mojito kao koktel jedan od najfinijih alkoholnih spojeva – fini rum, menta, osvježavajući tonik i malo šećera čine ovo piće neodoljivim tijekom ljetnih mjeseci, a ako ste ga navikli ispijati na moru, sada to možete učiniti i direktno iz mora – iz kojeg će vam ga poslužiti šoltanski ‘Mojito Man’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arlington Dining (@arlington.dining)

Ako ste zbunjeni o čemu se točno radi, objasnit ćemo vam.

Proteklih nekoliko dana na društvenim je mrežama postala viralna jedna mala barka koja plovi morem oko našeg otočića Šolte, a iz koje vam Matteo, poznatiji kao ‘Mojito Man’, direktno u ruke poslužuje domaći Mojito. Matteo se proslavio zahvaljujući svom Instagram profilu @mojitotimecroatia22 kojim je zaradio simpatije na društvenim mrežama, a onda su ga počeli sherati i turisti koji su se oduševili njegovim konceptom Mojito bara koji pluta u tirkizno plavoj uvali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hardy Food And Travels (@hardy_travels_and_food)

Njegovo pravo ime je Matteo Mate Vailati te će vam ako posjetite Šoltu ove sezone limetu za vaš koktel oprati u moru, led izvaditi iz prijenosnih hladnjaka te smućkati koktel uz zvuk udaranja valova i cvrčaka na drveću. Može li ljepše?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beth, Ciara & Elle (@bceinterraileu)

Pronaći ćete ga u uvalama u blizini Nečujma i Maslinice na Šolti, a oni koji su ga već posjetili kažu da su mu kokteli jaki i da udaraju u glavu – taman za vesele ljetne dane kada nam je samo užitak na dnevnom rasporedu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Austin & Courtney Maxwell (@themaxwellstravel)

PutovanjaHrvatskaJeste li čuli za viralnog ‘Mojito Mana’ s naše Šolte?

Evergreen Sushi ovog ljeta predstavlja nova jela

Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo deset godina uspješnog poslovanja....

Facebook

99,687FanovaLajkaj