Mjesta za najljepše Instagram fotografije: Morske ljuljačke koje morate posjetiti

Izdvojili smo najljepše s jadranske obale.

Romantične i jako fotogenične, velike ljuljačke na raznim atraktivnim destinacijama svijeta postale su hit unatrag desetak godina, a prve su se pojavile na Baliju. Od velikih, visećih ljuljački iznad rižinih polja preselile su se na litice i morske obale diljem svijeta, a neke su svoj dom pronašle i na Jadranu.

Naime, morske ljuljačke na plažama, uronjene u tirkiznu vodu , već su dugo Instagram hit. Ne mogu im odoljeti travel influenceri, a ni turisti koji vole snimati instagramljive fotke. Ako se i vi pronalazite u tom opisu, u nastavku smo za vas izdvojili pet lokacija od sjevera do juga Jadrana, a na kojima se možete zaljuljati na najljepšim morskim ljuljačkama i stvoriti sjećanja, ali i fotke za cijeli život.

Carpe Diem, Hvar

Hvar, jedan od hrvatskih najljepših otoka s bogatom ponudom klubova, restorana, ali i povijesnih znamenitosti koje se isplati posjetiti, u svojoj ponudi ima i morsku ljuljačku u sklopu beach bara i noćnog kluba Carpe Diem, a koja izgleda bajkovito. Naime, ljuljačka se nalazi u sklopu Paklinskih ili Paklenih otoka u neposrednoj blizini Hvara, a na njoj su snimljene brojne predivne fotografije turista iz cijeloga svijeta. Tirkizno plava boja mora ovdje dodatno uljepšava cijeli prizor te mami na kupanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Smirnova Yulia (@iyuliasmirnova)

Plaža Zala, Stara Baška, Krk

Stara Baška na otoku Krku najveće je turističko odredište tog otoka. Ovdje se mogu pronaći kampovi, brojni hoteli i apartmani, kao i razvikanije, ali i skrivenije uvale ovog dijela Krka. Jedna od plaža koja u posljednje vrijeme najviše privlači pozornost je plaža Zala, a na kojoj je podignuta lijepa mint zelena ljuljačka. Smještena na kamenčićima na samom ulazu u more, za vrijeme oseke nije uronjena u vodu, dok za vrijeme plime samo što ne ‘zapliva’ na valovima, pa ovisno o tome kada ju posjetite možete snimiti i različite fotografije na njoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Giada Carmassi (@giadacarmassi)

Jadranovo

Jadranovo, omiljeno izletište kontinentalaca kada se zažele mora, od malog turističkog mjesta za koje tek rijetki znaju prije nekoliko se godina prometnulo u turističku meku. Pješčana plaža u uvali Grabrova oduvijek je privlačila svojom tirkiznom bojom, a pogled na Krk i Krčki kanal sada je i dodatno atraktivan zbog romantične morske ljuljačke koja se ovdje nalazi. Obojena u bijelo i s dva sjedala, ova ljuljačka idealna je za sve one koji žele snimati fotke u moru s prijateljicama ili pak stvoriti romantična sjećanja s partnerom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Rubinić (@iva.rubinic)

La Ban’ya, Korčula

Na jednom od naših najjužnijih i najljepših otoka, Korčuli, skriva se plaža i beach bar koji nude atrakciju dostojnu Balija. Radi se o ljuljački u moru u sklopu uređene plaže La’Banya koja je dio ponude apartmana Korčula Hills. Cijeli je kompleks smješten u mjestu Žrnovska Banja koje gleda na Pelješac, nekoliko uvala udaljeno od grada Korčule, a nudi brojne atrakcije i sadržaje za sve uzraste. Ova je morska ljuljačka s vremenom postala toliko popularna, da se u vrijeme najveće špice sezone za nju stvaraju redovi u moru za fotkanje, pa ju je najbolje posjetiti u predsezoni.

Moro Beach, Stupe

Druga ljuljačka u moru na Korčuli na ovoj listi nalazi se u sklopu bara Moro beach Stupe na otoku Vela Stupa, smještenom negdje između Korčule i Pelješca. To je ujedno i jedina atrakcija na tom malom otočiću, a turisti ovdje uglavnom dolaze sa svojim brodicama i jedrilicama. Netaknuta priroda, ova ljuljačka i morsko plavetnilo ovog mjesta obaraju s nogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Timotej 🇭🇷 (@timotej)

PutovanjaHrvatskaMjesta za najljepše Instagram fotografije: Morske ljuljačke koje morate posjetiti

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Apsolutno predivno! Morate posjetiti novu umjetničku instalaciju u tunelu Grič

Rujan je u Zagrebu krcat zanimljivim događanjima. Od novih kazališnih premijera, otvorenja izložbi i festivala pa sve do umjetničkih instalacija koje kradu našu pažnju....

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram