Nema ljepšeg prizora od Plitvica okupanih jesenjim bojama, a sada ih možete posjetiti po nikad jeftinijoj cijeni!

Iskoristite akcijski popust na ulaznice.

Plitvička jezera uvjerljivo su najpoznatiji i najljepši od svih Nacionalnih parkova Hrvatske, a o njihovoj ljepoti godinama bruji cijeli svijet. Nije stoga ni čudno da je posjet toj neopisivoj prirodnoj atrakciji uvijek obilježen gužvama i hordama turista – osobito tijekom ljetnih mjeseci. Tijekom ljetne sezone jedva da je moguće kupiti i kartu za Plitvice, a uz to su one i jako skupe pa se za domaće stanovništvo uvijek više isplati pričekati kraj sezone kako biste uživali u ljepotama ove destinacije.

Mnogi će se tako složiti da je najljepše godišnje doba za posjet Plitvicama upravo jesen. Kada krošnje okolnih šuma preplavi šarenilo jesenskog lišća, a gužve se malo smanje i putići po jezerima postanu prohodniji nema ljepšeg, no uputiti se na jednodnevni izlet na jezera i uživati u divnoj prirodi. A sada to možete učiniti i za akcijsku cijenu ulaznica!

Naime, ako tražite ideju za izlet u listopadu, svakako razmislite o posjetu Plitvičkim jezerima. Prvi tjedan listopada ulaznice za park moći će se kupiti po promotivnoj cijeni od 80 kuna po osobi za odrasle, 45 kuna za studente i 35 kuna za djecu. Kako se ulaznice inače u listopadu prodaju po 180 kuna, to je znatna ušteda. Ova je akcija organizirana u sklopu ‘Mjeseca hrvatskog turizma’, a dobra je vijest kako su u jesen još uvijek svi dijelovi Plitvica otvoreni za javnost.

Tako možete obići Gornja i Donja jezera, voziti se vlakićem i brodićem ili pak pješice obići sve najpopularnije atrakcije ovog prirodnog fenomena. Trenutno je broj ulaznica ograničen, a ne sumnjamo kako će mnogi htjeti iskoristiti ovu priliku, pa je pravo vrijeme da požurite i na vrijeme kupite svoje karte.

PutovanjaHrvatskaNema ljepšeg prizora od Plitvica okupanih jesenjim bojama, a sada ih možete...

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram