Obiteljski hotel kraj plaže u kojem je svaki trenutak uživanje

Dok nježan morski povjetarac šumi kroz borove, lagani valovi zovu vas prema vašem utočištu na plaži. Šarmantan zbor cvrčaka pozadinska je glazba vašoj šetnji. Iza ugla nalazi se plaža Punta rata, najavljujući odmor i opuštanje.

Moderna udobnost ovdje vas priprema za sporiji tempo života. Svaki je trenutak pozivnica na proslavu sadašnjosti. Brojne zanimljive aktivnosti i gurmanska iskustva isprepliću se sa zadivljujućom kulisom Brela i tvore suštinu ljetnog odmora.

Novi doživljaj odmora u Hrvatskoj

Otkrijte novu privlačnost Bluesun hotela Marina u Brelima koji je za svoj 60. rođendan odjenuo novo ruho! Revitalizirajuću transformaciju primijetit ćete čim uđete u hotel – u svakom kutku hotela otkrit ćete nešto novo, od elegantnih soba do recepcije, lobby bara, restorana, dječjeg kluba, teretane i drugog.

U izvrsnoj hrani uživat ćete na novoj restoranskoj terasi, dok će vaša djeca na novom igralištu kraj same plaže, sa splash padom i zabavnim spravama, uživati kao nikad prije. Svoje trenutke istinskog opuštanja doživjet ćete na privatnom sunčalištu kraj plaže, okruženi mirnom elegancijom udobnih novih sadržaja.

I sve to na 100 metara od svjetski poznate plaže Punta rata!

Ekskluzivni plažni klub

Odmor u Marini upotpunjuje Maestral Beach Club, smješten podno hotela. U lounge atmosferi uz glazbu, vrhunske koktele i ukusne snackove, ovaj je novootvoreni plažni klub idealno mjesto za vaše kvalitetno opuštanje u sjeni mediteranskih borova. Kad padne večer, uživat ćete u ritmovima DJ-a i udobnim vrećama za sjedenje na samoj plaži.

Uživajte u trenutku i otkrijte novo poglavlje Bluesun hotela Marina. Smještajnu ponudu pogledajte OVDJE.

FotoPress
PutovanjaHrvatskaObiteljski hotel kraj plaže u kojem je svaki trenutak uživanje

Facebook

99,687FanovaLajkaj