Ovaj bar smjestio se na vrhu srednjovjekovne kule iz 15. stoljeća u bajkovitoj Korčuli

I želimo ga posjetiti čim prije!

Iako osjećamo da je glavni dio ljeta iza nas i nemilo nas na to podsjećaju poslovne obaveze, ovo najtoplije godišnje doba na jugu Hrvatske još uvijek traje i itekako se osjeća po izrazito uspješnoj sezoni koja će, kako nam se sada čini, trajati i cijeli rujan. Ako spadate u one sretnike koji su svoj godišnji odmor sačuvali za ovaj posljednji val ljeta ili ako pak želite još uvijek iskoristiti kraj kolovoza ili uhvatiti zrake rujanskog sunca, Korčula je idealan izbor za izlet.

Ovaj mnogima najdraži otok, a nadodat ćemo da nam je jasno zašto, pruža veliki broj aktivnosti uz nestvarno lijepu prirodu i kristalno čisto more. Dok je u glavnim ljetnim mjesecima zasluženo krcat turistima, kraj kolovoza i rujan dopustit će vam da u malo mirnijoj atmosferi bez pretjeranih gužvi istražite svaki kutak ovog otoka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sail Croatia (@sailcroatia)

Bar na jedinstvenoj lokaciji uz nezaboravan pogled

Ako vas put nanese do ovog otoka, u istraživanju posebnih mjesta nikako nemojte preskočiti Massimo Cocktail Bar. Ovaj bar smjestio se na vrhu srednjovjekovne kule izgrađene u 15. stoljeću u starom dijelu grada, a osim činjenice da imate priliku ispijati koktele u takvom povijesnom zdanju, osvojit će vas i pogledom koji na jednu stranu otkriva terakota krovove starog grada, a na drugoj strani otkriva cijeli Pelješac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sail Croatia (@sailcroatia)

Uz panoramski pogled na more, osvježavajuće koktele i zalazak sunca koji vrijedi ispratiti s ovog mjesta, Massimo Cocktail Bar svakako bi se trebao naći na vašoj listi mjesta koje treba posjetiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @iva.grgec

PutovanjaHrvatskaOvaj bar smjestio se na vrhu srednjovjekovne kule iz 15. stoljeća u...

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram