U Brelima je upravo otvoren klub na plaži koji morate posjetiti

Na jednoj od najljepših lokacija Makarske rivijere, samo par minuta hoda od glasovite plaže Punta rata, otvoren je obnovljeni Maestral Beach Club.

Večer otvorenja održana je u petak, 5. srpnja, pred oko 250 uzvanika, među kojima i brojna poznata lica s medijske scene. Kraj plaže ispod Bluesun hotela Maestral i Marina uživali su u odličnom izboru glazbe popularnog DJ-a, zvucima električne violine i saksofona, fire show spektaklu i iznimno atraktivnom nastupu svjetleće plesačice.

Iskustvo opuštanja uz plažu

Kako smo se osvjedočili u petak, Maestral Beach Club se može pohvaliti izvrsnim izborom pića, uključujući vrhunska vina i craft koktele. Ponuda koktela stvarno je odlična – od osvježavajućeg gin-tonica, pitkog Long Island Iced Tea do klasičnog Negronija.  A s koktelom u ruci najbolje je zaleći na ležaljku ili cabanu na sunčalištu kraj plaže i uživati u pogledu na more.

 

A kad ogladnite, dobra je vijest da je hrana apsolutno fantastična! Nas su oduševili nježni morski okusi pršuta od tune s čipsom od crne riže i majonezom od jabuka, bogati okusi gurmanskog Burger Royalea, a zasladili smo si dan cheesecakeom od ananasa i kokosa.

Sve u svemu, doista sjajno mjesto za kvalitetno druženje s obitelji ili prijateljima koje svakako valja posjetiti ako se zateknete na Makarskoj rivijeri.

FotoPress
PutovanjaHrvatskaU Brelima je upravo otvoren klub na plaži koji morate posjetiti

Facebook

99,687FanovaLajkaj