Vraća se raskošan Advent u Opatiji. Evo što možete očekivati

Zimska čarolija seli se na more.

Iako smo još prije par godina adventske sajmove primarno vezivali uz destinacije poput Beča, Budimpešte i Zagreba, prije nekoliko godina u adventsku maniju uključili su se i manji gradovi diljem Lijepe Naše, a jedan s najljepšim ugođajem je zasigurno i Opatija.

Raskošan i čaroban Advent u Opatiji

Opatija, prava primorska ljepotica od grada, tako je prošle godine oduševila sve svoje posjetitelje u zimskom razdoblju raskošnim božićnim dekoracijama i popratnim sadržajima. Nakon tog velikog uspjeha, a o kojem se glas prenio putem društvenih mreža, ove godine će se Advent u Opatiju vratiti još raskošniji i čarobniji!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli slakipalaki 〰️ Slađana (@slakipalaki)

Adventski sajam privlači veliki broj ljudi

Zapravo adventski sajam u Opatiji postoji već dugi niz godina, no zahvaljujući društvenim mrežama je popularniji nego ikad. Ljudi iz svih dijelova Hrvatske hrle u taj jadranski biser ne bi li ispijali vrući čaj uz more, slušali blagdansku glazbu i jeli fritule uz pogled na opatijske vile. Ove godine tako će grad ponovno preplaviti divovski Orašari, božićni ukrasi, vijenci od božikovine i ukrašena božićna stabla, a grad će organizirati i niz prigodnih koncerata.

Uskoro kreće program

Programi će krenuti 25. studenog, a trajat će sve do 8. siječnja 2023. Lokacije odvijanja adventskog sajma neće se bazirati samo na šetnicu uz more već će biti prisutne diljem gradića – od gradske tržnice, pitoresknog mjesta Voloskog pa sve do šetališta Lungomare. Za sve ljubitelje klizanja tu će biti i klizački centar na otvorenom, a u Umjetničkim paviljonu Juraj Šporer će se izvoditi koncerti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasna (@jedna.jasna)

S obzirom na to da je adventski sajam u Opatiji već uvršten u neke od najljepših Advenata u Europi, ovo je samo još mali dodatni poticaj da ga svakako posjetite ako još niste imali prilike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Horvat (@maya.horvat.avtorica)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amadria Park (@amadria_park)

PutovanjaHrvatskaVraća se raskošan Advent u Opatiji. Evo što možete očekivati

Severina pokazala vizuale za novu pjesmu i spot – izgleda fantastično!

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika, novi je singl nazvan 'Vjerujem u Boga', kojeg autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj...

Ove godine ukrasite svoj dom predivnim DIY božićnim drvcem

Domaću kretivku i Instagram influencericu Anu Dobrinčić pratimo već dugi niz godina zahvaljujući njezinom nepogrešivom stilu i genijalnim idejama za uređenje interijera, a koje...

Ogrlica s početnim slovom imena kao idealan poklon sebi ili voljenoj osobi

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram