Znate li da na samom vrhu Sljemena, na tornju s kojeg puca predivan pogled, možete popiti kavu?

Ako trebate malo inspiracije što sa sobom preko vikenda.

Sudeći po vremenskoj prognozi, sljedećeg bi vikenda vrijeme trebalo biti stabilno, vedro i hladno – a jedan od načina na koji ga možete aktivno provesti je taj da se prošećete do vrha Sljemena, razgibate i oznojite, a onda za nagradu popijete kavu s najljepšim pogledom na grad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Kulić (@kulic.petra)

Naime, ne znamo jeste li propustili tu vijest, ali Sljemenski toranj otvoren je za javnost te na samom njegovom vrhu možete popiti kavu na nadmorskoj visini od 1118 metara – s koje puca odličan pogled na cijeli Zagreb, ali i zagorsku, zelenu i šumovitu stranu Sljemena. Vidikovac na tornju ujedno služi i kao odličan prostor za razne tipove evenata, a u subotu ili nedjelju ujutro ga možete posjetiti nakon svog uspona po šumskoj stazi – te se tako nagraditi za svu muku koju ste prošli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OIV toranj Sljeme (@sljeme360)

Jednokratna ulaznica za toranj iznosi 10 eura, a za cijelu godinu upad ćete platiti 30 eura. Svoj posjet isplanirajte klikom na ovaj link, a dotad poslušajte savjet ekipe s tornja koja vas poziva da im se pridružite uz kavicu – jer je kod njih najljepši pogled na Zagreb.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli massal (@m.a.s.s.a.l)

PutovanjaHrvatskaZnate li da na samom vrhu Sljemena, na tornju s kojeg puca...

Facebook

99,687FanovaLajkaj