Bijeg u hobitske kućice u Sloveniji: Raj za sve ljubitelje ‘Lord of the Ringsa’

Plus, savršeno je uklopljena u prirodu.

Ako ovih dana tražite ideju gdje pobjeći od svakodnevice, imamo odličnu ideju – pronašli smo najslađi smještaj u Sloveniji koji će vas približiti prirodnom okruženju, odvesti u svijet ‘Lord of the Ringsa’ i još k tome vas svojim komforom opustiti! Radi se o malenoj hobitskoj ‘rupi’ smještenoj na samo sat i pol vremena vožnje od Zagreba, u Raskrižju u Sloveniji.

Na ovaj smo smještaj nabasali pregledavajući zgodne opcije na Airbnbu i odmah smo se zaljubili jer nas je estetikom ova kućica-rupa u mislima odvela u fantasy svijet ‘Gospodara prstenova’ i J.R.R. Tolkiena. Posve okružena ekološkim plantažama i voćnjacima jabuka, pravo je oličenje hobitskog raja, a estetikom se savršeno uklapa u svoje okruženje.

Unutrašnjost je dizajnirana kako bi pružila maksimalni komfor posjetiteljima, a samog se pročelja, uz gredice svijeća, ne bi posramili ni Frodo ni Bilbo. U blizini se nalaze toplice Sveti Martin na Muri, Terme Banovci, Terme Lendava i Bioterme Mala Sunday tako da možete svoj vikend bijeg ‘začiniti’ i odlaskom u spa. sama kućica nosi naziv ‘Zemljanka’ i korisno je znati da može ugostiti 2-3 ljudi.

Sve informacije o cijenama noćenja pronađite na službenom linku ovog unikatnog smještaja koji zove u goste sve ljubitelje inovativnog dizajna, prirode i naravno slavne fantasy trilogije.

FotoAirbnb
PutovanjaMeđunarodna putovanjaBijeg u hobitske kućice u Sloveniji: Raj za sve ljubitelje ‘Lord of...

Facebook

99,687FanovaLajkaj