Grad u blizini Hrvatske uskoro dobiva direktan let s Bangkokom?

Čini se da nas Azija zove u posjet.

Ovih dana samo čitamo lijepe travel vijesti – od novih avio linija iz Hrvatske, preko brodova koji će još češće povezivati našu i talijansku obalu, pa sve do novosti da bi se AirAsia trebala vratiti u Europu te uskoro uvesti direktan let između Budimpešte i Bangkoka! Nije li to genijalno?

Dosad smo uvijek do dalekih zemalja Azije putovali preko Dubaija, a čini se kako će nam uskoro polazišna točka biti puno bliže. Naime, AirAisa se smatra jednom od najboljih low cost kompanija svijeta, a šuška se da od jeseni 2024. pokreću letove iz Budimpešte do Bangkoka i to zato što se turistički promet između te zemlje samo u 2023. utrostručio, pa je ovo strateški potez AirAsije kojom žele iskoristiti taj trend.

Tako je objavljeno da je Mađarsku u 2023. posjetilo oko 10.000 tajlandskih turista, a Tajland pak 30.000 Mađara – ovim novim letovima spona dvije zemlje dodatno bi se ojačala, a predviđen je i pravi boom turista s obje strane. Inače, AirAsia je već 10 godina za redom proglašena najboljom low cost aviokompanijom svijeta – bit će nam gušt isprobati njihove letove čim nam budu tako blizu!

PutovanjaMeđunarodna putovanjaGrad u blizini Hrvatske uskoro dobiva direktan let s Bangkokom?

Facebook

99,687FanovaLajkaj