Na sjever ili na krajnji jug Europe? Ryanair letovi ovog proljeća vode vas gdje god želite

Od Barcelone pa do Kopenhagena, novi direktni letovi Ryanaira otvorili su nam vrata do mnogih europskih gradova.

Proljetna i ljetna putovanja diljem Europe esencija su užitka – odmorimo se, upoznajemo nove kulture i gradove, otvaramo si vidike i pritom uživamo u lokalnim gastro specijalitetima. Otkako je u Hrvatsku stigao Ryanair kao niskobudžetni avioprijevoznik, opcije za putovanja sve su brojnije, a otkako su za ovo proljeće uvedene i nove direktne linije, nama je teško odlučiti gdje se zaputiti – na jug, sjever ili oboje?

Koje sve opcije imate za ovo proljeće?

Naime, Ryanair je ove godine strateški povećao broj letova i destinacija do kojih možete stići iz Zagreba, ali i iz Zadra. Zasad je tako iz Zagreba prijavljeno 5 novih linija, do Pise, Marseillea, Alicantea, Girone i Palma de Mallorce, a koje kreću u promet od 31. ožujka te će vjerojatno biti ‘u pogonu’ sve do sredine listopada, kada bi se red vožnji trebao smanjiti zbog zimskog reda letenja.

No, osim zagrebačkih letova, ovog nas proljeća posebno intrigiraju oni iz Zadra – jer nas vode direktno do Barcelone ili pak Kopenhagena. Bit će tu i let do njemačkog Munstera i Bremena, kao i do litavskoj Kaunasa i slovačkih Košica. Tu su još i direktne veze s Bečom, Briselom, Pragom, Aarhusom, Helsinkijem, Parizom, Kölnom, Krakovom, Londonom i Manchesterom – ali i mnogim drugim gradovima.

Sve opcije pogledajte klikom na link i već danas kupite svoju kartu za idealno proljetno putovanje baš prema svom ukusu te otkrijte neki novi kutak Europe.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaNa sjever ili na krajnji jug Europe? Ryanair letovi ovog proljeća vode...

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram