Najcool europski party na koji želimo ići: Pleše nam se na terasi bečke Albertine

Cijena upada je simbolična!

Posjete Beču većinski vežemo uz zimske mjesece, Advent i uživanje u kuhanom vinu, muzejima i vožnjama kočijama kroz staru gradsku jezgru, no ovih smo dana saznali da se u ovom predivnom carskom gradu ljeti odvija i jako cool event kojem bismo svakako voljeli prisustvovati. Naime, radi se o partyju koji se od 14. lipnja pa sve do 30. kolovoza organizira na poznatoj terasi Albertina muzeja, s pogledom na Operu, a koji nosi naziv Albertina Afterwork Party, poznatiji i kao Albert & Tina party.

Svake se srijede od lipnja tako terasa Albertine, inače muzeja koji čuva neke od najvećih likovnih remek-djela svijeta, pretvara u noćni klub na otvorenom te se od 18 do 23 sata ovdje ludo zabavlja, pleše, pije i jede – te se stvaraju uspomene za cijeli život.

@djsamlow Vienna ! Thanks to everyone who came out to party with me. Had the best times with all of you. Much Love ❤️. #vienna #austria #dj #österreich🇦🇹 #wien #albertinamuseumwien #fy #fyp #foryou ♬ Originalton – DJ SAM LOW

Idealno je ovo rješenje i za turiste željne malo zabave, ali i za lokalce koji se na ovaj način mogu itekako opustiti nakon kraja radnog vremena. Event je inicijalno osmišljen kao ‘ispušni ventil’ za sve oni koji su tijekom ljeta ‘zaglavili’ na vrućem bečkom asfaltu. Tako je Albertina postala ne samo riznica umjetnosti već i place to be kada je riječ o dobrom partijanju. Ova se manifestacija odvija već godinama iz sezone u sezonu, a tek je nedavno stekla popularnost među turistima.

Dobro je znati da glazbu puštaju razni slavni DJ-evi svijeta, a do kraja kolovoza će sljedećih datuma biti održani koncerti ovih Dj-eva.

  • 16 August | Bianca PoRo w/ Prince Moe
  • 23 August | Valentin Kaufmann // Prince Moe
  • 30 August | Prince Moe w/ Ollie Joestar & Nastja Zahour

Maksimalan broj ljudi koji mogu prisustvovati je 2000, upad je simboličnih pet eura, a karte se mogu nabaviti na blagajni Albertine ili na web stranici.

@dickievienna Afterwork Wednesday at the Albertina Museum #afterwork #afterworkvibes #feelaustria #viennaspots #viennamaps ♬ original sound – Finding Faris

PutovanjaMeđunarodna putovanjaNajcool europski party na koji želimo ići: Pleše nam se na terasi...

Facebook

99,687FanovaLajkaj