Najljepše glamping selo u regiji nalazi se na Bledu i odlična je opcija za produženi vikend

Postoji li veća idila od ove?

Bled, najljepše slovensko jezero s romantičnim dvorcem na svojoj obali i jednim prirodnim otokom Slovenije, uvijek je odlična ideja za vikend izlet, a još ako imate par dana duže, zbog spajanja praznika sa subotom i nedjeljom, ovo je odredište iz snova. Na samo dva sata vožnje od Zagreba možete uživati u divnim slovenskim krajolicima, a ako ste željni maksimalnog opuštanja – odsjednite u glamping selu Garden Village Bled.

Radi se o luksuznoj oazi fancy kampiranja koja spaja sve udobnosti hotelskih soba s prirodnim okruženjem, a udaljena je samo nekoliko minuta šetnje od obale Bleda. U gustoj listopadnoj šumi, u blizini vode i mjesta, ali opet izolirano, ovo glamping selo smatra se najljepšim u regiji, a tu je titulu zaslužilo zbog kombinacije luksuznih kućica za odmor na drveću, ali i udobnih, estetski neodoljivih šatora na samom tlu.

Unutarnji prostori uključuju privatne vrtove s domaćim nasadima jagoda, dva bračna kreveta, dnevne boravke i kupaonice, a postoji i opcija renta šatora/kućice točno iznad potoka Jezernice – pa ćete se tako i buditi i lijegati na počinak uz zvuk žubora vode koji dokazano opušta um i tijelo.

Za one koji žele apsolutan komfor, iza recepcije sela nalaze se i dvije kućice s prostranim apartmanima, a kao i svaka smještajna jedinica ovog bledskog rajskog vrta, svaka ima kompletnu privatnost te izoliranost od susjeda. Tu su i jacuzziji i saune, a za goste glamping sela je po pitanju hrane ovdje je restoran Garden te trgovina organskim, lokalnim prehrambenim proizvodima iz tog dijela Slovenije.

Cijene i slobodne termine za rezerviranje smještaja saznajte ovdje, a mi pregledavamo datume već za ovaj tjedan, ali i buduća spajanja u kojima ćemo kombinirati nekoliko slobodnih dana!

PutovanjaMeđunarodna putovanjaNajljepše glamping selo u regiji nalazi se na Bledu i odlična je...

Cover star Dina Levačić i Matea Jelić: ONE MOGU SVE

U nizu tekstova i priča na impresivnih 260 stranica Elle Hrvatska nastavlja rušiti barijere i pristupati uobičajenim temama iz uglova koji su neočekivani - u ljeto...

Facebook

99,687FanovaLajkaj